Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalii acuză CJP Alba de faptul că 4.000 de pensionari nu îşi vor primi drepturile de plată restante, până la Paşte

Publicat

Conducerea PNL Alba acuză Casa Judeţeană de Pensii Alba de faptul că 4.000 de pensionari nu îşi vor primi drepturile restante până la Sărbătorile Pascale. Vicepreşedintele Mihai Nicuşor a profitat de ultima sedinţă de partid pentru a cere demisia directorului CJP Alba, Nicolae Nartea, pe care îl condideră direct responsabil de situaţia pensionarilor.

„Datorită incompetenţei profesionale a managementului defectuos promovat, nerespectarea legislaţiei în vigoare, precum şi pentru faptul că este <vuvuzeaua politică> a PDL-ului, minţind în permanenţă pensionarii şi umilind această categorie socială, cerem în mod public demisia imediată a domnului Nartea Nicolae de la conducerea Casei de Pensii Alba”, a declarat Mihai Nicuşor.

Vicepreşedintele PNL Alba susţine că, datorită presiunilor pe care liberalii le-au făcut în legătură cu plata diferenţelor de pensie pentru beneficiarii grupelor Işi II de muncă, în luna aprilie vor fi achitate restanţele pentru aproximativ 2.000 de pensionari. „Din păcate, din cauza incompetenţei conducerii Casei de Pensii Alba, ar fi trebuit ca toţi cei peste 6.000 de pensionari care nu şi-au primit drepturile restante să beneficieze de aceste drepturi până de Sfintele Sărbaăori Pascale. Este încă o dovadă a minciunilor propagandistice promovate de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc şi încă o demonstraţie că promisiunile făcute de senatorul PDL, Alexandru Pereş si directorul PDL al Casei de Pensii Alba, Nicolae Nartea, au fost minciuni aşa cum întreaga guvernare PDL este o mare minciună adresată poporului român”, a completat Mihai Nicuşor.

Conducerea PNL Alba cere rezolvarea cât mai urgentă a restanţelor de plată către pensionari, precum şi respectarea Legii 262/2010, promovată de PDL prin „furtul votului de către Roberta Anastase”, vizavi de respectarea termenului de 45 de zile de la depunerea dosarului de pensionare până la efectuarea plăţii pensiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Nicolae Nartea despre acuzaţiile aduse de liberali: “Cine nu se pricepe să nu se bage” | alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax