Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii acuză șefii C.J. Alba de şantaj politic: „Activitatea lor tinde să se transforme într-o vânătoare de primari ai Opoziţiei”

Publicat

Conducerea PNL Alba acuză partidul aflat la guvernare, dar şi vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Alba că fac uz de şantaj pentru a racola, în PDL, primarii din Opoziţie. Subiectul a fost adus în discuţie vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, de vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal Alba, Simion Creţu. Acesta este de părere că edilii locali au pornit „o vânătoare de primari” şi că se folosesc de presiuni pentru a îngroşa rândurile portocalii.

„Constatăm că activitatea domnilor vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Alba tinde să se transforme într-o vânătoare. Dânşii par să fi rezolvat cu succes toate problemele administrative pe care le reclamă judeţul şi acum sunt preocupaţi de aducerea pe calea cea bună a unor domni primari, care nu au reuşit să-şi asigure fondurile prin autofinanţare. Chipurile, aceştia ar dori probabil să îngroaşe rândurile portocalii în cursul anului viitor, deoarece în acest an şi-ar risca însăşi mandatul. Se ajunge astfel la o schemă de presiune la care edilii din comunele judeţului nu pot face faţă, deoarece au redus cheltuielile publice la minimul posibil, făcând economii peste tot pe unde s-a putut” a declarat Simion Creţu.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Alba, Mihai Nicuşor îi acuză pe primarii care şi-au anunţat trecerea în rândurile democrat-liberalilor de trădare şi îi invită să îşi prezinte cât mai curând demisia. Reamintim că, până în prezent, cinci primari din cadrul USL şi-au manifestat intenţia de a candida, la alegerile din 2012, pe acelaşi post, dar de această dată din partea PDL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax