Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii din Alba au cerut, în stradă, demisia Robertei Anastase

Publicat

UPDATE: Vineri, ora 11.34  Protestul liberalilor s-a încheiat. Aceştia s-au întors la sediul PNL Alba, fără a primi vreo reacţie din partea democrat-liberalilor. Nimeni din partea PD-L nu s-a prezentat în faţa mulţimii de protestanţi, pentru a-si manifesta pozitia. La această oră, aleşii locali se află la o întâlnire cu ministrul MAI, Traian Igaş, la Traseul Celor Trei Fortificaţii.

Reprezentanţii PNL Alba, în frunte cu liderii Simone Albani, Florin Roman şi Teodor Atanasiu au pichetat sediul PD-L Alba. „Înarmaţi” cu pancarte şi sloganuri usturătoare, liberalii scandau demisia Robertei Anastase, pe care o consideră direct responsabilă de reducerile salariale şi haosul în care se afla România: „Cand Roberta Anastase apare, fiţi atenţi la buzunare! Nu vă fie frică, şi Băsescu pică!”. Alături de mulţimea de liberali revoltati s-a aflat şi Călin Potor, Angelica Mocan şi Simion Creţu.

Astfel de proteste liberale au loc la la toate sediile PD-L din ţară. Nici un reprezentant al PD-L Alba nu s-a prezentat în faţa liberalilor, iar, în faţa sediului PD-L erau amplasate garduri de protecţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. robi

    vineri, 26.11.2010 at 13:32

    bravo lor !!! curaj ar fi bine sa aven cu totii si sa iesim in strada, impotriva PDL !

  2. toma

    sâmbătă, 27.11.2010 at 08:20

    Oare nu v-ati saturat, oameni buni, de acest joc prostesc numit cindva ,,rotirea cadrelor,, ? Schimbare…Care schimbare ? Eu vad aceiasi oameni de vreo douazeci de ani, unii chiar de mai de mult, ocupind functii din care, regulat, la patru ani, sint schimbati pt. incompetenta, mita, hotie…etc dar la care revin constant odata cu alternanta la putere a ,,gastii,, din care fac parte.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax