Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii comentează disensiunile din PDL Alba: „Mulţi primari, viceprimari şi consilieri vor prefera să candideze independent”

Publicat

Tensiunile ce trenează de câteva săptămâni în interiorul PDL Alba, cauzate de alegerea candidatului la Primăria Sebeş nu au trecut neobservate de reprezentanţii Opoziţiei. Liberalii atrag atenţia asupra acestor disensiuni, care îşi vor produce afectele la alegerile din acest an. Deputatul Călin Potor susţine că în PDL Alba, la ora actuală, s-au individualizat trei tabere, respectiv cea a preşedintelui Mircea Hava care îl vrea la Sebeş pe Dorin Nistor, cea a lui Ion Dumitrel, aflat de partea lui Mugurel Sârbu şi tabăra deputatului Clement Negruţ, care l-ar dori primar pe Adrian Bogdan.

Neînţelegerile din PDL Alba au fost aduse în discuţie în cadrul conferinţei de presă a PNL Alba, unde deputatul Călin Potor a simţit nevoia să sublinieze că a remarcat că la nivelul judeţului Alba „a mai apărut o jumătate de tabără a PDL-ului. Dacă până acum era tabăra Hava-Dorin Nistor, tabăra Dumitrel-Pereş-Mugurel Sârbu, a mai apărut cea a lui Clement Negruţ cu Adrian Bogdan de la Sebeş. Am aflat de dorinţele preşedintelui Hava de a sonda personalităţi cunoscute pentru a fi candidaţi la Primărie la Sebeş, cum ar fi Dobra, Negruţ, Bianu probabil, sunt mulţi oameni pe care să îi poată sonda. O să aducă un candidat pe care sebeşenii să îl voteze pentru că oricum de meritat nu şi-l merită. Nu pot decât să sesizez că lucrurile merg din ce în ce mai prost în cadrul PDL-ului”.

La rândul său, deputatul Teodor Atanasiu susţine că aceste neînţelegeri din PDL se vor vedea imediat „pentru că urmează alegeri locale, o să vedeţi foarte mulţi primari, viceprimari, consilieri locali sau judeţeni care sunt membri PDL şi care vor refuza să mai candideze din partea PDL la alegerile locale. Eu sunt convins că o parte dintre aceşti aleşi locali vor prefera să candideze independent sau din partea altor partide politice, fiindcă PDL înseamnă o piatră de moară legată de gâtul candidatului, care îl trage frumos în jos şi mulţi vor dori să îşi dezlege această piatră de moară. La Sebeş cred că va fi primul spectacol public în care veţi auzi declaraţii de primari, viceprimari şi consilieri care nu or să mai candideze din partea PDL”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax