Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liberalii din Alba consideră că prefectul şi subprefectul ar trebui demişi, pentru că au fost prezenţi la acţiunile electorale ale PSD

Publicat

Liberalii din Alba consideră că prefectul Gheorghe Feneşer şi subprefectul Cornel Murg ar trebui demişi din funcţie pentru că au participat la acţiuni electorale ale PSD, la Cugir, în minivacanța de 1 mai. Asta după ce, susțin aceștia, Guvernul Ponta a demis un subprefect, pe liberalul Vasilică Potecă din Hunedoara, pe motiv că a asistat la un miting organizat de PNL la Deva. Astfel, liberalii susțin că, pentru actualii guvernanți, „legea este facultativă”, aplicându-se doar „după bunul lor plac”. Vedeți mai jos un comunicat transmis de PNL Alba pe această temă:

După ce săptămâna trecută Guvernul Ponta l-a demis pe subprefectul de Hunedoara, Vasilică Potecă (fost membru PNL), pe motiv că a asistat, de pe margine, la un miting organizat de PNL la Deva, ne-am fi așteptat la o decizie similară și în cazul domnilor Gheorghe Feneșer (prefectul județului Alba) și Cornel Murg (subprefectul județului Alba). Aceștia, așa cum semnala inclusiv o parte a mass-media, au fost prezenți la acțiunile electorale organizate de Alianța PSD-UNPR-PC zilele trecute în diverse localități din județul nostru.

Poate că în cazul domnilor Feneșer și Murg (foști membri ai PC și PSD) Guvernul Ponta nu vrea să aplice legea, deși așa ceva nu este normal. Sau poate că, din contră, cei doi înalți funcționari publici (care ar trebui să cunoască prevederile legii și să fie apolitici) vor fi primit felicitări pentru comportamentul lor, din partea miniștrilor Șova și Dușa prezenți la respectivele acțiuni, membrii, și ei, în Guvernul Ponta (ai cărui reprezentanți în teritoriu sunt domnii Feneșer și Murg).

Sau poate că domnii miniștri, sau candidații alianței PSD-UNPR-PC pentru alegerile europarlamentare, au avut nevoie de serviciile domnilor prefect și subprefect pentru a împărți mita electorală, constând în mici și bere, către cetățenii adunați la mitinguri la Cugir și în celelalte localități.

Până vom avea răspunsuri concrete la aceste nelămuriri, constatăm că, din păcate, PSD-ul are duble măsuri și multiple interpretări în privința legii. Se pare că pentru PSD-iști legea este facultativă sau interpretabilă după bunul lor plac; atunci când este în avantajul lor o trâmbițează în mod populist și electoral, iar când este în dezavantajul lor, se fac că legea nu există. Un astfel de comportament este, cel puțin, anormal în România anului 2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax