Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalii din Alba s-au mobilizat pentru participarea la mitingul din Bucureşti. PSD Alba susţine iniţiativa

Publicat

Liberalii din Alba vor participa, joi, la un miting de protest organizat cu plecare din faţa sediului PNL (Bd. Kiseleff) din Bucureşti spre Piaţa Universităţii din capitală.

Vicepreşedintele PNL Alba, Simone Albani a spus că: „Vom protesta împotriva actualului regim politic. E începutul sfârşitului pentru Băsescu”. Liberalii din toată ţara s-au mobilizat pentru a lua parte la mitingul din capitală, membrii PNL urmând să fie prezenţi joi, pe traseul menţionat.

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman a precizat că până miercuri, în jurul amiezei, s-au strâns 600 de oameni din judeţul Alba, care vor pleca joi cu 9 autocare, 20 de microbuze şi mai multe autoturisme spre Bucureşti. Dintre aceştia, pe lângă liberali, sunt şi simpatizanţi şi persoane care au participat până acum la protestele de la Alba Iulia. Cei care doresc să ia parte la acţiune mai pot să se înscrie până miercuri la ora 16.00, detaliile fiind disponibile pe Facebook.

Liberalii i-au chemat şi pe albaiulieni să li se alăture, pentru a protesta împotriva regimului actual, într-o manifestaţie autorizată, în Bucureşti.

În conferinţa de presă de miercuri, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat că social-democraţii susţin mişcarea liberalilor şi că vor sprijini mitingul de la Bucureşti, dar şi alte eventuale proteste la nivel local. „Eu cred că manifestaţiile vor dura multă vreme şi posibilităţile de a ne deplasa vor fi foarte dese. Vom susține prin prezența colegilor și eu chiar încurajez astfel de demersuri; românii au nevoie de o supapă asta trebuie să vină printr-o părere publică. Susţinem alegerile anticipate şi un guvern provizoriu, care să conducă temporar ţara”, a declarat Ioan Dîrzu.

Social-democraţii nu vor organiza însă plecarea membrilor spre Bucureşti ori participarea la alte proteste. Susţin din calitatea de cetăţean manifestările pentru achimbarea situaţiei actuale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan

    miercuri, 18.01.2012 at 13:23

    CE CAUTA ******** ASTA DE ITALIAN IN PNL ALBA?
    DOAR NU ARE ASPIRATII DE MARE CONDUCATOR???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax