Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liberalii îi cer lui Ion Dumitrel să prezinte 5 acţiuni întreprinse în luna martie 2012 pentru atragerea de investitori în judeţ

Publicat

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, prezent vineri în conferinţă de presă i-a solicitat preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel să prezinte public 5 măsuri concrete pe care CJ le-a întreprins în cursul lunii martie, pentru a aduce investitori în judeţ.

Potrivit lui Roman, în 2008, în judeţul Alba existau 100.000 de salariaţi, dintre care până în prezent 18.000 de persoane şi-au pierdut locul de muncă.

De asemenea, o altă solicitare adresată lui Ion Dumitrel este de a clarifica ce unitate din subordinea lui se ocupă de dezvoltarea economică a judeţului, care pregăteşte oferte pentru investitori, o prezentare a acestor oferte, eventual şi într-o limbă de circulaţie internaţională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. iar vorbesti fara tine

    duminică, 25.03.2012 at 14:47

    Domnule Roman poate ne spuneti ce ati facut si dumneavoastra pe vremea cand se spune ca aveati un venit lunar de peste un miliard de lei din consiliile de administratie. Poate ne luminati despre felul in care v-ati dovedit util tarii si judetului pentru ca statul va baga in buzunar o caruta de bani.Sa tot fi liberal pe banii statului si sa nu faci aproape nimic.Asta da Romanie’!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax