Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii nu susțin în Parlament un guvern condus de Dacian Cioloș. Ce va face PNL dacă USR nu reușește să adune majoritatea

Publicat

Liberalii nu vor susține în Parlament un guvern condus de Dacian Cioloș, a spus, vineri, președintele PNL Florin Cîțu, care consideră că USR a rupt coaliția votând moțiunea de cenzură.

Dacă Cioloș nu va face altă majoritate, PNL va demara noi negocieri cu toate partidele, excluzând, însă, AUR.

.„Dacă nu va reuși, PNL va demara negocieri cu toți liderii partidelor politice responsabile, mai puțin AUR, pentru a găsi soluții pentru români”, a spus Cîțu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 15.10.2021 at 23:13

    Auzi acolo: sa gaseasca solutii pentru romani. Ce solutii mai habarnistilor, voi nu le-ati gasit cand ati fost pe cai mari, acum ca ati incalecat magarul sunteti ca Sancho Panza. Cine va mai suporta la guvernare, ca in afara de a baga tara in imprumuturi nejustificate fata de nimeni, nimic nu aveti in cap. Si mai vreti sa reveniti iar. Ce promisiuni de imprumut ati facut si nu l-ati onorat ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax