Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii s-au înghesuit la cabinele de vot și au uitat de reguli. Florin Cîțu: ”Este ok. Totul a fost organizat bine”

Publicat

Aproape 5.000 de oameni s-au înghesuit să voteze la congresul PNL. Au format cozi și au uitat de distanțarea socială și de regulile impuse de autorități, în condițiile în care Capitala București a depășit incidența de 4 cazuri la mia de locuitori, iar locurile la ATI sunt epuizate. 

Premierul Florin Cîțu a spus însă că ”totul este ok”. 

„Da, s-a organizat bine, în condiţii de securitate, toţi au avut mască… Totul este ok. Specialiştii vor spune dacă s-a respectat distanţarea. Eu vă spun că a fost organizat bine. Toţi au mască, toţi păstrează condiţiile de securitate. Totul este ok.

Organizatorii vă vor spune cum au organizat acest congres, eu vă spun că astăzi a fost organizat bine”, a declarat Florin Cîţu, după ce şi-a exprimat votul la Congresul PNL.

Întrebat ce le transmite oamenilor care nu mai pot să îşi facă nunţile, botezurile, aniversările pe care le aveau în plan pentru că Bucureştiul este în scenariul roşu COVID, iar la Congresul PNL sunt 5.000 de oameni, premierul a răspuns: „Nu, pot să le facă, ştiţi foarte bine că pot cu certificatul verde, se pot face aceste nunţi, deci haideţi să nu dezinformăm”.

Coadă la vot:

YouTube video

Sursă video: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 25.09.2021 at 16:33

    Cine nu e satulde șasi si unguri ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax