Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liberalii se dau cocoși cu Hava, Mureșan și Bușoi la școala de vară a femeilor PNL. „Le dăm o mamă de bătaie la europarlamentare”

Publicat

orban
sursa foto: facebook Mediafax

Mircea Hava ar putea să fie unul dintre pionii principali ai PNL pentru câștigarea alegerilor europarlamentare. Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că PSD e o formațiune certată cu legea și că ar trebui să primească „o mamă de bătaie” la europarlamentare „să le iasă politica din cap”. Liderul liberal a spus că este convins că partidul are capacitatea de a câștiga alegerile europarlamentare, relatează Mediafax.

„Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la școala de vară a Organizației femeilor liberale care se desfășoară în stațiunea Saturn.

Acesta a adăugat că vin doi ani importanți pentru România.

„Gata cu joaca, gata cu dezbateri interne, ne așteaptă doi ani de zile care vor fi decisivi pentru evoluția româniei. Doi ani în care vom avea patru alegeri, in care fiecare membru al PNL va trebui să fie implicat la maxim în atingerea obiectivelor PNL. Principalul obiectiv este câștigarea alegerile locale, parlamentare, prezidențiale și formarea guvernului. Pentru a atinge aceste obiective trebuie să facem lucruri simple. În primul rând să fim mai aproape de oameni, să vorbim cu ei, să găsim soluții la problemele lor, soluții realizabile, nu povești de adormit copii și să-i convigem că e mult mai simplu să petreci un sfert de oră să votezi decât să participi la mitinguri împotriva unei puteri abuzive. Foarte mulți oameni au considerat că nu e important să meargă la vot în 2016”, a precizat Ludovic Orban sâmbătă, la școala de vară a TNL.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că nu ar fi rău dacă primele nume pe lista PNL a candidaților pentru alegerile parlamentare să fie„Ludovic Orban,Vasile Blaga și Crin Antonescu”. Liderul PNL a anunțat că până acum s-au înscris pe listă Cristian Bușoi, Mircea Hava și alți liberali.

„A început înscrierea pe listă. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aștept cu interes candidaturi. Și-au anunțat candidatura Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureșan, Cristian Bușoi, Marian Marinescu, cam aștia candidează. Sunt mulți colegi care mi-au cerut să candidez, evident poate mulți nu mi-au cerut că mă iubesc. Unii mi-ar fi cerut „candidează tu că dacă nu obținem scorul pe care îl așteptăm, tu o să răspunzi personal, alții probabil m-au invitat să candidez sperând că voi crește scorul partidului ”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Întrebat dacă primele trei nume de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare ar putea fi Ludovic Orban, Vasile Blaga și Crin Antonescu, liderul PNL a susținut că „nu ar fi rău”, dar nu poate da momentan răspunsul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 09.09.2018 at 15:58

    Ar trebui, dar nu-i sigur. Cu batrani ramoliti pe liste s-ar putea sa nu aveti succes ! Dar acum in momentul asta imi place ca visati frumos. PNL-ul nu este altceva decat ascunzatoarea PDL-ului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax