Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalii vor da în judecată administraţia locală din Alba Iulia pentru distrugerea ilegală a Parcului Custozza

Publicat

Conducerea Partidului Naţional Liberal Alba intenţionează să depună o plângere în instanţă împotriva administraţiei locale, pe care o consideră direct responsabilă de distrugerea Parcului Custozza. Anunţul a fost făcut în conferinţa de presă a PNL Alba de către liberalii Gabriel Pleşa şi Florin Roman.

„Deşi a promis că nu va mai reteza niciun copac din Custozza până la organizarea unei dezbateri publice, deja acest loc de promenadă a fost defrişat. Asta cu toate ca au fost strânse 5.000 de semnături pe stradă, în Alba Iulia şi 2.000 de semnături online împotriva acestui genocid verde. Dar tătucul Hava nu s-a ţinut de cuvânt. De fapt, nici nu putea să se mai ţină de cuvânt, deoarece Sabău, mogulul bun de la <Corint> conduce acum oraşul. Acum, fiecare albaiulian contribuie – prin dările către bugetul local – cu câte 700 de lei la proiectul prin care Parcul Custozza se transformă într-un cuptor de havele ce le coace nervii la 50 de grade Celsius”, a declarat Florin Roman.

În completare, Gabriel Pleşa a declarat: „Defrişarea parcului a fost un abuz. Practic, acel parc secular a dispărut! Edilul şef al oraşului, Mircea Hava a promis o dezbatere publică. A promis public că nu se va atinge nimeni de niciun arbore din acest parc fără voinţa primarului. Vreau să-l întreb acum pe domnul primar dacă şi-a dat acceptul, de ce a făcut-o fără să consulte populaţia, aşa cum a promis, iar, dacă nu şi-a dat acceptul, cine şi-a permis, totuşi, să taie acei copaci fără aprobarea primarului?”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax