Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liberalii vor premier PSD din primăvară, conform înțelegerii inițiale. Cine va ”deconta” guvernarea Ciucă

Publicat

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a transmis că rotativa guvernamentală, prin care funcția de premier urmează să fie preluată din primăvară de PSD (n.red.) ”este un angajament luat de partid la formarea coaliţiei, iar PNL îşi respectă angajamentele”.

Potrivit unor surse, în interiorul PNL ar exista un grup care solicită pasarea funcției de premier, de anul viitor, către Marcel Ciolacu (PSD), potrivit înțelegerii inițiale de la formarea guvernului.

Liberalii ar încerca să paseze ”decontarea” măsurilor luate de Ciucă în ultima perioadă, către PSD. Singura contantă la guvernare va fi UDMR.

De cealaltă parte, și la PSD există îngrijorare că acest lucru s-ar putea întâmpla. În acest context, apar declarațiile liberalilor, prin vocea lui Ionuț Stroe.

„Nu există astăzi în partid nici o altă ipoteză decât implementarea rotativei anul viitor, conform protocolului”, precizează el. Stroe adaugă că un subiect de o asemenea importanţă trebuie discutat în coaliţie, înainte de orice fel de declaraţii publice.

”Ideea rotativei guvernamentale este cuprinsă într-un angajament făcut de PNL la formarea coaliției de guvernare. PNL își respectă angajamentele, iar protocolul pe care se bazează actuala coaliție nu face excepție.

Nu există astăzi în partid nici o altă ipoteză decât implementarea rotativei anul viitor, conform protocolului.

Orice subiect de o asemenea importanță se discută în coaliție, înainte de orice fel de declarații publice”, a anunțat Ionuț Stroe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 08.08.2022 at 13:31

    Înlocuiesc un molâu cu un hăitaş. Vai de ea Românie. Din ce în ce mai prost.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax