Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalul Florin Roman acuză trio-ul Hava-Dumitrel-PDL de distrugerea imaginii „FC Unirea”, un simbol al albaiulienilor

Publicat

Scandalul finanţărilor ilegale de la Fotbal Club Unirea Alba Iulia nu a rămas necomentat de liderii partidelor din Opoziţie, care acuză trio-ul Hava-Dumitrel-PDL de distrugerea unui simbol al albaiulienilor. Liberalul Florin Roman susţine într-un comunicat de presă că „sub interesul mascat pentru fotbal, sume mari de bani  ar fi putut ajunge, fără un audit independent, în buzunarele partidului”, pecetluind soarta FC Unirea.

Reamintim că numele clubului sportiv de fotbal, dar şi al consilierilor locali ai Alba Iuliei sunt asociate de procurori într-un dosar privind posibile finanţări ilegale alocate de Consiliul Local, dar şi de o restituire ilegală de TVA identificată de anchetatori. Subiectul care a dat fiori reci consilierilor, chemaţi pe rând la DNA pentru a da lămuriri nu a fost trecut cu vederea de reprezentanţii PNL Alba, care îi consideră responsabili pe primarul Mircea Hava, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel şi întreg PDL Alba, de umbrirea prestigiului FC Unirea.

Iată ce transmite într-un comunicat de presă intitulat „USL vrea ca FC Unirea să rămână un simbol al albaiulienilor, nu o puşculiţă pentru trioul Hava-Dumitrel PDL”, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman:

„Ipotezele sunt simple: sub masca <interesului pentru fotbal>, că vezi-Doamne <pe noi Hava şi PDL ne interesează echipa Unirea şi o susţinem> sume mari de bani, fără un audit independent, ar fi putut ajunge în buzunare de partid. Cercetările rămân să arate exact ce s-a întâmplat, iar sub falsa <iubire pentru Unirea> Hava, Dumitrel şi Lupu şi-au bătut joc şi de banii oraşului, dar şi de clubul care poate avea şanse la o soartă mai bună. Ca să facem şi o glumă, prin schemele financiare suspecte derulate, ce se pare că au lăsat FC Unirea fără bani, Hava şi PDL l-au privat pe colegul Dumitrel de suporteri pe stadion şi de ocazia de a-şi împlini visul de fi aplaudat de o arenă … un pic mai plină. Trebuie să se ştie că din banii publici daţi Unirii au fost plătiţi majoritatea lipitorilor de afişe de la PDL, unii angajaţi (sic!!!) şi la primărie!”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. virgo

    marți, 31.01.2012 at 19:25

    Când cresc mare, vreau și eu să-mi dau cu părerea despre toate.Așa, ca nenii ăștia isteți foc…

  2. fan unirea

    miercuri, 01.02.2012 at 09:28

    Ai multa dreptate Florine ca au distrus fotbalul albaiulian , iar acum pun vina pe altii. – nu au simtul responsabilitatii de loc pentru ca ei traiesc intr-o alta lume – in lumea autistilor. Ei cred ca vor castiga in Alba alegerile pentru ca Dumitrel are grija sa imprestie banii pe cultura , la biserici si asa mai departe. Nu face nimic pentru populatie , doar chefuri cimpenesti unde banii nu pot fi contabilizati .Toata tara este impotriva lor dar ei nu vad ca a fi astazi PDL-IST ESTE MAI RAU DECIT AU FOST COMUNISTII LUI CEAUSESCU. Nu au iesit la proteste oamenii pentru ca o parte dintre bugetarii care au fost de acord cu aceste proteste au fost amenintati voalat in institutiile in care lucreaza, mai au si rate si in cazul in care erau filmati riscul de a-si pierde locul de munca este mare.

  3. Gligor Dumitru

    luni, 06.02.2012 at 12:07

    Hai UNIREA!!!!
    A adus vreun ban la club Florinel R. cat a fost pus prin CA-uri, comisiii si comitete? Puteam sa avem si noi un sponsor ca Ford sau macar firma lui Tariceanu.
    Asa uita toti cand ajung mari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax