Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalul Gabriel Pleşa vorbeşte despre plecarea lui Călin Potor din PDL şi plângerile la DNA privind lucrările din Cetate

Publicat

Atacurile apărute în presă în ultimele zile la adresa deputatului PNL Călin Potor nu sunt receptate cu dezinteres de colegii săi de partid, care ţin să îl apere public pe candidatul liberalilor la Primăria Alba Iulia. Preşedintele PNL Alba Iulia, Gabriel Pleşa a trimis, miercuri, un drept la replică în numele lui Călin Potor, prin care face precizări vizavi de plecarea acestuia din PDL şi plângerile făcute la DNA referitor la lucrările din Cetatea Alba Carolina.

După ce, marţi, primarul Mircea Hava a declarat pentru presă că este convins că plângerile la DNA în legătură cu modul în care s-au realizat lucrările din Cetate au fost făcute chiar de către Călin Potor, miercuri, Gabriel Pleşa iese public, ca purtător de cuvânt al lui Potor şi neagă această afirmaţie:

„În loc să răspundă la problemele ridicate de Călin Potor, cele referitoare la drumurile impracticabile din municipiu, la lipsa investiţiilor, la numărul mare de şomeri pe care îl avem, PDL Alba este mai preocupat de propria imagine, care a avut de suferit în urma acestor declaraţii. E drept că nu e comod pentru PDL Alba să vadă că primarul şi viceprimarii din Alba Iulia, însoţiţi de o pleiadă de funcţionari, sunt convocaţi tot mereu la DNA pentru a da cu subsemnatul.

Că tot veni vorba de DNA, sesizările nu au fost făcute de deputatul Călin Potor. Staţi liniştiţi, aveţi alţi <prieteni> care vă fac plângeri. Cât despre informaţiile pe care le avem noi privitoare la diferitele dosare aflate în instrumentarea procurorilor din Alba Iulia, sunt cele pe care le ştie tot oraşul. Şi procurorii, şi poliţiştii şi toţi cei care ne ascultă. Numai că deputatul Călin Potor are curajul să le spună în public”.

Gabriel Pleşa a comentat şi migrarea deputatului Călin Potor de la PDL spre PNL: „Colegul nostru Călin Potor a dat dovadă de verticalitate în momentul în care a părăsit puterea pentru a veni în opoziţie şi a dovedit că fuga după ciolan nu îl caracterizează. A plecat dintr-un partid care nu mai reprezenta interesele cetăţenilor. Potor are coloană vertebrală, pentru că spune lucrurilor pe nume, lucruri pe care le ştiu toţi, dar tac, de frică. Nu acelaşi lucru se poate spune despre cei din spatele biroului de presă, care dau dovadă de laşitate, inventând acuze din spatele anonimatului. Liberalul Călin Potor va continua să fie sincer şi să spună cetăţenilor din Alba Iulia ce se petrece în acest oraş şi, mai ales, ce face administraţia cu banii lor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate