Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Liberalul Nicolae Sântimbrean, singurul candidat la funcția de director al OIR POSDRU Centru

Publicat

Liberalul Nicolae Sântimbrean ar putea fi noul director al OIR POSDRU Centru. Acesta a participat în data de 8 februarie la proba scrisă a concursului organizat la București.

Contactat telefonic, Sântimbrean a confirmat faptul că a participat la concurs, unde de altfel a fost singurul candidat înscris, dar ne-a declarat că încă nu știe rezultatul. Fostul șef de cabinet al lui Dan Simedru (în timpul când acesta a fost prefect de Alba ) urmează să mai susțină săptămâna viitoare interviurile. În cazul în care va promova, Nicolae Sântimbrean o va înlocui pe funcție pe Marinela Mihai, soția liberalului Mihai Nicușor.

Nicolae Sântimbrean are 36 de ani, este fost polițist și a absolvit Facultatea de Drept. Acesta este masterand în Managementul Integrării Europene și Administrație Publică.

UPDATE: Potrivit compartimentului de presă al Ministerului Muncii, la concursul pentru postul din Alba Iulia s-a prezentat un singur candidat, iar acesta nu a promovat proba scrisă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax