Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Liberalul Teodor Atanasiu a dat „Testul de Sinceritate”. Vezi pe ce mizează opoziția din Alba la alegerile locale

Publicat

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a fost supus „Testului de Sinceritate” la Alba 24. Liberalul a discutat cu jurnalistul Dan Lungu despre candidatura sa la preşedinţia CJ Alba, funcţie pe care de altfel este convins că o va obţine, despre o posibilă candidatură la Parlament, dar şi despre planurile USL de revigorare a economiei judeţului prin trasarea unor strategii  de atragere a investitorilor.

Cu doar câteva luni înainte de  alegerile locale, liberalul are aşteptări mari de la electoratul din Alba şi speră ca USL să obţină peste 50% din primăriile din judeţ. Atanasiu este foarte singur atunci când vorbeşte despre fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba, pe care spune îl va recâştiga în defavoarea lui Ion Dumitrel şi face public chiar şi  numele unui posibil vicepreşedinte al CJ Alba dorit de USL.

„Nu am luat un calcul un eşec la CJ, aşa că nu am privit mai departe. Eu mă voi bate să câştig şi sper să am cele mai bune argumente pentru a convinge electoratul”, este una din declaraţiile liderului PNL.

Jurnalistul Dan Lungu a încercat să-i adreseze lui Teodor Atanasiu întrebările postate de cititori şi a aflat răspunsuri de interes pentru cei curioşi să ştie ce se află în sufletul Opoziţiei în această perioadă. Vizionaţi „Testul de Sinceritate” pentru a vedea cât de sincer a fost liderul PNL Alba şi ce strategie are Atanasiu pentru a obține cât mai multe voturi la alegerile locale.

Iată câteva din întrebările adresate liberalului:

Veţi renunţa la candidatură dacă în urma sondajelor nu veţi ieşi bine?

Vă bazaţi foarte mult pe votul politic pentru a câştiga alegerile?

Dacă nu veţi câştiga funcţia de la CJ Alba, ce veţi face în continuare?

Atanasiu a mai răspuns și la întrebări legate de averea pe care o deține, relația cu PSD în cadrul USL Alba, precum și la întrebările transmise de doi dintre opozanții săi politici, Ion Dumitrel (PDL) și Vasile Crișan (UNPR).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    luni, 20.02.2012 at 11:01

    INCA NU VAD ,APROAPE DE OAMENI SINPLI, PENSIONARI FARA PRIVILEGI, PE DOMNI DE LA USL.NU ESTE PROGRAMAT O ZI UNDEVA SA PUTEM PUNE INTREBARI, SA AUZIM RASPUNS.OARE DE CE???NU TOATA LUMEA SE INFORMEAZA DIN INTERNET.ORASELE, AR TREBUI SA FIE LOCALITATI PLIN DE DEZBATERI, CU PROGRAMUL USL, INCLUSIV A DL ATANASIU.UNDE O POT INTALNI, SI CAND?????ORA SI ZIUA AR TREBUI SA FIE PUBLIC, ANUNTAT PERMANENT, CA SI A LUI POTOR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax