Connect with us
Publicitate

POLITICA

Liberalul Teodor Atanasiu a primit de la BEJ certificatul care dovedeşte alegerea în funcţia de senator

Publicat

YouTube video

Teodor Atanasiu a primit certificatul de la preşedintele BEJ Alba, judecătorul Lucia Pascaru, la eveniment fiind prezenţi prefectul de Alba, Flaviu Cozuc, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, deputatul Călin Potor, primarul oraşului Cugir, Adrian Teban, vicepreşedintele PNL Alba, Simion Creţu, preşedintele PNL Alba Iulia, Gabriel Pleşa, consilierul judeţean PNL Mihai Nicuşor, dar şi al alţi liberali.

Teodor Atanasiu a mulţumit Instituţiei Prefectului şi Biroului Electoral Judeţean Alba pentru modul în care au organizat alegerile parlamentare apreciind că este pentru prima dată când nu a existat niciun incident major în timpul scrutinului în judeţ.

Noul senator a mulţumit şi celor care i-au acordat încrederea şi votul la alegerile din 9 decembrie.

„Sunt foarte mulţi, ceea ce înseamnă şi o răspundere în plus, fiindcă sunt convins că aceşti cetăţeni au votat în număr atât de mare fiindcă au un nivel de aşteptare foarte ridicat, iar un nivel de aşteptare atât de ridicat trebuie răsplătit” a spus Teodor Atanasiu.

Liberalul a vorbit şi despre lucrurile pe care şi le propune să le facă în Senatul României:

„Eu vă promit să fac trei lucruri importante în Senatul României. Vă promit să mă bat ca Senatul României să redevină o cameră de dezbatere adevărată înainte de votarea legilor, să nu mai fie doar o cameră în care cineva face un semn cu degetul iar ceilalţi ridică mâinile fără o dezbatere serioasă pe cadrul legislativ. Voi contribui şi la procesul legislativ şi am câteva proiecte pe care le-am prezentat şi în timpul campaniei electorale. În al treilea rând vreau să ne batem pentru ca Parlamentul să devină cu adevărat cel care controlează Executivul, care controlează Guvernul astfel încât proiectele să poată fi controlate şi să poată fi puse în practică.

Până acum am avut o Românie în care Executivul controla Legislativul şi nu viceversa cum scrie în lege. Vrem să redevenim un stat normal, un stat european, un stat în care Legislativul este cel care controlează Executivul şi asta o să fie una dintre priorităţile mele. Sper să nu dezamăgesc şi să ne vedem pe parcursul mandatului de patru ani să ne putem privi faţă în faţă şi să putem dialoga astfel încât vocea dumneavoastră să fie auzită prin intermediul meu în Parlamentul României”.

Teodor Atanasiu a fost ales în mod direct senator de Alba în Colegiul numărul 1 fiind votat de 44.376 de alegători. Scorul obţinut de Teodor Atanasiu în judeţul Alba este al treilea în clasamentul candidaţilor Partidului Naţional Liberal din întreaga ţară.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax