Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Libertatea: Cum arată Alexandra, singura nepoată a lui Nicolae Ceaușescu. Are 23 de ani și este de o frumusețe rară

Publicat

Bunicul ei a fost unul dintre cei mai controversaţi lideri români și unul dintre cei mai mari dictatori, dar această tânără superbă își trăiește viața discret departe de atenția publicului, fiind o elevă și o studentă de nota 10. Alexandra este singura nepoată a lui Nicolae Ceaușescu. 

Nicolae și Elena Ceaușescu au avut trei copii, Zoia, Nicu și Valentin.Valentin este singurul care trăiește și are doi copii, printre care și Alexandra, o tânără de 23 de ani.

Alexandra este al doilea copil al lui Valentin, după Daniel Valentin, provenit din mariajul cu Iordana Borilă. Tânăra a venit pe lume în 1996, fiind rezultatul relației cu Roxana.

Nepoata lui Ceaușescu este o persoană discretă, la fel ca tatăl ei, și a stat departe de lumină reflectoarelor. Cu toate acestea, tânăra nu poate să treacă neobservată, fiind de o frumusețe rară, iar imaginile cu ea de pe rețelele de socializare s-au viralizat imediat.

Sursă: libertateapentrufemei.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax