Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIBERTATEA: Deputatul de Alba, Florin Roman, îi cere premierului Cîțu să poarte „o discuție serioasă” cu ministrul Voiculescu

Publicat

Vicepreședintele PNL Florin Roman îl atacă dur pe ministrul PLUS al Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce acesta a postat un comentariu pe Facebook în care punea sub semnul întrebării cifrele oficiale ale numărul de infectați înainte de alegeri.

Într-un interviu pentru Libertatea, Roman îl acuză de minciună pe Voiculescu și spune că acesta nu cunoaște domeniul peste care a fost pus ministru.

Premierul Cîțu ar trebui să rezolve cumva situația, adaugă Roman.

Libertatea: – Ați postat pe pagina de Facebook un mesaj în care îl criticați pe ministrul sănătății. Sugerați chiar înlocuirea acestuia. Care sunt motivele care ar justifica luarea unei astfel de măsuri?

Florin Roman: –Pentru că nu poți ca ministru al sănătății să dai drumul la o asemenea prostie, că au fost falsificate cifrele pe pandemie, și să alimentezi propaganda PSD-ului, care susține asta în mod permanent că se falsifică cifre.

Libertatea: – Și care este „fondul problemei”?

Florin Roman: – Fondul problemei este că de trei luni de când dânsul a preluat mandatul, nu avem nici creștere de paturi pe ATI, ceea ce președintele îi spune la fiecare întâlnire:

„Domnule, vezi că ai valul trei, suntem încă în pandemie. Vezi că prima problemă pe care o ai este să-ți crești numărul de paturi”.

Interviul complet pe Libertatea.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax