Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Libertatea: Ministrul Muncii, Marius Budăi, incidente cu alcool în partid. Ar fi sunat o colegă deputată PSD, în toiul nopții

Publicat

Marius Budăi, ministrul muncii, ar fi provocat două incidente în partid, care le-a dat de gândit colegilor săi din PSD. Ambele sunt puse pe seama alcoolului consumat de acesta. 

Primul, în august 2022, la un hotel din Olimp, el este acuzat că a sunat noaptea o deputată colegă, intrând în conflict cu soțul acesteia.

Al doilea, în ianuarie 2023, la Hotelul Mara din Sinaia, Budăi a provocat un episod asemănător, tot la adresa unor femei, dezvăluie Libertatea.ro

Libertatea a încercat să ia legătura cu ministrul Budăi, dar acesta nu a răspuns întrebărilor ziarului. Miercuri, acesta a evitat să se intersecteze cu jurnaliștii la Parlament.

Șefii PSD știu de aceste incidente, dar nu au făcut nimic. Surse din partid spun că Marcel Ciolacu i-a cerut „să înceteze să mai bea”.

Scandalul de la Olimp

Potrivit surselor din partid, Budăi a consumat alcool în prima seară a evenimentului, în noaptea de 29 august spre 30 august, și „se afla în stare de ebrietate” când s-a decis să sune o colegă de partid.

Deputata PSD nu era singură în camera de hotel, ci împreună cu soțul său. Văzând „insistența” ministrului, soțul deputatei a reacționat și a avut „o discuție aprinsă cu ministrul Budăi”, la parterul hotelului, potrivit mai multor martori oculari.

„Momentul a fost jenant, Budăi încerca să fie macho man, iar deputata era cu soțul ei în cameră. Nu era pentru prima dată când avea un astfel de comportament, mai ales când bea, dar aici s-a trezit că dă peste un bărbat.

Deputata nu avea nicio vină, totul a fost extrem de delicat”, povestește un membru PSD care a fost prezent în momentul confruntării dintre soțul deputatei și ministrul muncii.

Discuția cu soțul doamnei deputat a fost destul de aprinsă. Foarte aprinsă”, a rememorat un alt social-democrat prezent la Olimp.

Ministrul a fost obligat să ceară scuze și s-a comportat ulterior de parcă nu s-a întâmplat nimic, spun colegii săi.

Președintele PSD a fost informat despre episod. Marcel Ciolacu i-a cerut „să înceteze să mai bea”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 17.02.2023 at 13:20

    Se adevareşte încă o dată că în PSD selecţia membrilor de partid la funcţii înalte se face pe baze numai de ei ştiute. Măi şi ce criterii proaste au.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax