Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liceenii cu performanțe bune din Alba se pot înscrie gratuit la Champions United de la Cluj-Napoca. Ce surprize au organizatorii

Publicat

Asociația 11even organizează ediția a 11-a a evenimentului Champions United, parte a programului Creatori de Viitor, în perioada 28 august – 2 septembrie 2024.

Participarea în proiect este GRATUITĂ pentru cei selectați, fiind acoperite costurile cu masa, cazarea și activitățile din cadrul evenimentului.

Champions United este unul dintre cele mai importante evenimente naționale dedicate liceenilor cu performanțe.

”Este locul unde an de an, reunim zeci de liceeni, creatori de viitor, oferindu-le un program diversificat și interactiv, un mediu în care aceștia se lasă inspirați de mentori invitați și locul unde îi provocăm să aducă schimbare în societate” transmis organizatorii.

Lansat în 2014, proiectul a reunit până în prezent peste 750 de liceeni din peste 60 de localități din România și Republica Moldova.

Evenimentul va reuni în Cluj-Napoca 50 de liceeni cu performanțe din România și este organizat cu sprijinul Universității Babeș-Bolyai.

”În cadrul evenimentului invităm anual mentori – Creatori de Prezent – oameni care produc schimbare în societate (fie că e vorba de mediul antreprenorial, jurnalism, societate civilă, mediul academic, tehnologie ș.a.) și pe care-i punem în dialog cu creatorii de viitor.

Până la ediția din 2021 acest dialog era purtat în cadrul unor sesiuni pe care noi le numim TRANSFORM și în care miza este aceea de le răspunde participanților la întrebări legate de viitorul lor educațional și profesional și de a-i motiva să aleagă România ca loc al performanței lor la maturitate.

Însă începând cu ediția din 2021, am introdus un nou tip de sesiuni în agendă de tip HARD TALKS.

Luăm subiecte care nasc adesea polemică în societate și le tratăm cerebral, cu argumente indiferent de poziția avut față de subiect.

Considerăm că societatea are nevoie încă de pe băncile liceului de acest exercițiu, din ce în ce mai des, acela de a purta un dialog în care putem crește și învăța unii de la alții, fără a pune pe primul loc diferențele dintre noi, ci mai degrabă bunul simțul, empatia și argumentarea.

Pe lângă toate acestea, completăm an de an experiența Champions United cu un retreat de o zi, într-o locație undeva în afara orașului Cluj-Napoca, mâncare bună, relaxare, jocuri și multe alte surprize” au transmis organizatorii, într-un comunicat de presă.

Înscrieri

Participarea în proiect este GRATUITĂ pentru cei selectați, fiind acoperite costurile cu masa, cazarea și activitățile din cadrul evenimentului.

Înscrierile au loc până pe 18 august (deadline extins) pe www.creatorideviitor.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate