Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia caută noi talente. Vezi probele pentru examenul în clasa a V-a

Publicat

Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia este în căutare de noi talente. Copiii de clasa a IV-a care își doresc să urmeze o carieră în sportul de performanță pot participa, miercuri, 6 iunie, la ora 9.00, în sala de sport a liceului, la examenul practic pentru clasa a V-a.

Clasa cu profil sportiv are la dipoziție 30 de locuri, dintre care 15 pentru fetele care vor să practice baschet și 15 pentru băieții care vor să devină handbaliști.

Pentru examenul de baschet, fetele vor avea de trecut următoarele probe: săritura în lungime de pe loc, proba de viteză (30 de metri), proba de rezistență (600 de metri), probe specifice disciplinei (aruncarea la coș, pase etc), joc bilateral.

    Pentru examenul de handbal pentru băieți, sunt pregătite probele de: săritură în lungime de pe loc, viteză (30 de metri), aruncarea mingii, joc bilateral.

      Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

      Comentează

      Lasă un comentariu

      Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







      Dacă ți-a plăcut articolul:


      ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate
      Publicitate



      Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax