Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Liceul Tehnologic din Jidvei, EVACUAT. Muncitorii care lucrau la un corp de clădire au găsit un posibil proiectil

Publicat

Liceul Tehnologic din Jidvei a fost EVACUAT și cursurile suspendate. Muncitorii care lucrau la un corp de clădire au găsit un posibil proiectil neexplodat. 

În cadrul unor lucrari de renovare într-un corp de cladire la Liceul Tehnologic din comuna Jidvei a fost găsit de muncitori un posibil proiectil, transmit reprezentanții ISU Alba.


La momentul indetificarii posibilui proiectil, în scoală se aflau 21 cadre didactice, 6 personal auxiliar, 131 elevi și 18 muncitori.

Toate persoanele prezente la scoală se aflau într-un alt corp de cladire față de cel unde a fost identificat posibilul proiectil.

Din motive de siguranță s-a procedat suspendarea imediată a cursurilor și evacuarea tuturor persoanelor din toate corpurile din clădire de către polițiști din cadrul IPJ Alba, urmând ca aceștia să asigure zona până la sosirea forțelor de intervenție din cadrul ISU Alba.

Din cadrul ISU Alba, pentru asanarea posibilului proiectil neexplodat se deplasează ehipa pirotehnică formată dintr-un ofițer și 2 subofiteri, cu o autospecială pirotehnică.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii, au transmis reprezentanții ISU Alba.

UPDATE ora 12:00

Reprezentanții ISU Au anunțat că ehipa pirotehnică trimisă la fața locului a descoperit că era vorba despre o bomba de aruncător de calibru 50 de milimetri care nu prezintă focos, neexistând pericolul ca aceasta să explodeze.

Echipa pirotehnică a preluat bomba respectivă pentru distrugerea ei ulterioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax