Connect with us
Publicitate

AIUD

Liceul Teoretic Aiud, modernizat cu peste 13 milioane de lei. Când trebuie finalizate lucrările

Publicat

Liceul Tehnologic Aiud va fi renovat la interior și exterior. 30 de săli de clasă vor beneficia de dotări de ultimă generație.

Astăzi a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor de modernizare a Liceului Tehnologic Aiud.

Proiectul în valoare de 13.312.910,55 lei va fi executat de către compania S.C. AWE INFRA S.R.L. care va trebui să finalizeze lucrările până la data de 15.12.2023.

La finalizarea lucrărilor va fi reabilitată complet atât partea interioară, cât și partea exterioară a clădirii liceului, iar turnul Frumoasei Venețiene va deveni punct de observare turistică.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, iar pe lângă cele menționate mai sus, acesta mai cuprinde și dotarea a 30 de săli de clasă cu mobilier și echipamente TIC (table interactive, imprimante, videoproiectoare, etc.), laboratorul TIC va fi dotat cu tehnologie modernă, iar cele trei ateliere (prelucrare mecanică, auto și electrotehnică-electronică-automatizări) vor fi echipate cu aparatură modernă.

Finanțarea a fost obținută prin Programul Operațional Regional (POR), pe Axa Prioritară 10, comunică Primăria Municipiului Aiud pe pagina oficială de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Investiție de peste 11,4 milioane de lei la Liceul Tehnologic din Aiud. Patru corpuri de clădire vor fi reabilitate și dotate

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax