Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Licitație pentru exploatarea lemnoasă pe 90 de parcele, în Alba. Peste 3,2 milioane de lei pentru o suprafață de 930 de hectare

Publicat

Direcția Silvică Alba achiziționează servicii de exploatare masă lemnoasă – producția anului 2020. Au fost scoase la licitație 90 de loturi aparținând ocoalelor silvice Alba Iulia, Blaj, Cugir, Gârda și Valea Arieșului, valoarea totală estimată fiind de peste 3,2 milioane de lei.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva RA, prin Direcția Silvică Alba a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția unor servicii de exploatare masă lemnoasă pe picior – producția anului 2020, inclusiv sortarea acesteia în platformă primară.

Mai exact au fost scoase la licitație 90 de loturi aparținând de Ocolul Silvic Alba Iulia, Ocolul Silvic Blaj, Ocolul Silvic Cugir, Ocolul Silvic Gârda și Ocolul Silvic Valea Arieșului.

Potrivit caietului de sarcini se vor executa tăieri – rărituri pe o suprafață totală de 937,5 hectare. Volumul brut total este de 31.550 de metri cubi, dintre care:

  • rășinoase – 25.241 metri cubi
  • fag – 2.079 metri cubi
  • stejar – 1.828 metri cubi
  • diverse tari – 1.798 metri cubi
  • diverse moi – 604 metri cubi

Valoarea totală estimată este de 3.233.155 lei.

Lista partizi de rărituri – licitație prestări servicii exploatare – producția anului 2020:

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax