Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţie pentru închirierea cantinei de la Centrul de servicii comunitare Arnsberg din Alba Iulia

Publicat

masa calda

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba intenţionează să scoată la licitaţie cantina „Centrului de servicii comunitare Arnsberg Alba Iulia”, pentru a asigura, exclusiv, hrana copiilor găzduiţi la acest centru şi a celor instituţionalizaţi pe raza judeţului. Propune preţul de pornire al licitaţiei cu strigare de 1,09 lei/mp/lună.

Spaţiul se află în clădirea nouă a centrului, la demisol, pe strada Nicolae Titulescu nr. 9.

Potrivit contractului de administrare, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba are dreptul să închirieze o parte din bunurile imobile primite în administrare, numai după obţinerea aprobării Consiliului Judeţean Alba şi numai prin organizarea de licitaţii publice în condiţiile legii. Prin urmare, proiectul intră la aprobare în şedinţa CJ de luni, 11 februarie.

Se propune închirierea cu destinaţia de preparare a hranei, exclusiv pentru beneficiarii instituţionalizaţi pe raza judeţului Alba şi beneficiarii cazaţi în Centrul de servicii comunitare „Arnsberg” Alba Iulia, a spaţiului cantină în suprafaţă de 391 mp din imobilul menţionat.

Spaţiul se află în clădirea nouă, edificată în regim de înălţime S+P+M, construită din: fundaţie de beton, pereţi din cărămidă, şarpantă de lemn şi învelitoare din ţiglă, având suprafaţa construită de 771 mp, cu amenajare exterioară, cuprinzând alei pavate cu dale de beton şi zone verzi şi teren aferent în suprafaţă de 2.668 mp.

Imobilul aflat în administrarea DGASPC Alba are un regim de înălţime demisol, parter şi mansardă și a fost pus în funcţiune în 2002. La demisol a fost proiectată o cantină, dotată cu mobilier specific, în suprafaţă construită de 391 mp, compusă din:

– spaţiu pentru servirea mesei şi prepararea hranei 256 mp;

– magazie depozitare alimente şi diverse materiale 120 mp;

– grup sanitar, vestiar personal deservire 15 mp.

Cantina dispune de pardoseli din gresie ceramice, placaje de faianţă la pereţi, instalaţii sanitare şi are acces separat, direct din exterior, neafectând activitatea desfăşurată la nivele superioare.

Nivelul minim al chiriei este la preţ de pornire 1,09 lei/lună/mp, durata închirierii fiind de minim 36 luni.

“Comisia de iniţiere a licitaţiei publice a consultat Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia nr. 462/2018, privind aprobarea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale, alte taxe, taxe speciale și amenzile aplicabile în anul 2019, iar în acest document nu s-a găsit activitatea solicitată, specificată în mod distinct şi a considerat că activitatea se poate asimila cu specificaţiile de la pag. 41, pct.15 b, alte spaţii social-culturale sau pag. 40, pct.13, spaţii pentru analize medicale”, se mai arată în documentaţie.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

ACTUALITATE

DGASPC: Bilete gratuite de călătorie pentru persoanele cu handicap, eliberate de luni

Publicat

protectia copilului

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Alba informează, persoanele cu certificat de încadrare în grad de handicap de pe raza județului Alba, că începând de luni, 25 februarie 2019, se eliberează biletele gratuite de călătorie. Eliberarea biletelor gratuite de călătorie pentru persoanele încadrate în grad de handicap, conform prevederilor Legii nr. 448/2006 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Drumurile din Apuseni pentru care Guvernul a garantat reabilitarea vor fi doar peticite. Reacția deputatului Roman

Publicat

gropi

Drumurile naționale DN74 și DN75 din Munții Apuseni nu vor fi reabilitate complet în acest an, susține deputatul PNL de Alba, Florin Roman. Acesta a transmis vineri, într-o conferință de presă, că amendamentul la bugetul de stat pe 2019 privind finanțarea celor două drumuri care fac legătura cu Țara Moților nu a fost votat.  Vezi […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

„Prudenţă maximă la volan!”. Recomandările Poliţiei Alba pentru şoferi, în condiţii meteo nefavorabile

Publicat

masina politia iarna

Poliţia Alba atenţionează şoferii să manifeste prudenţă maximă în trafic, având în vedere condiţiile meteorologice prognozate pentru perioada imediat următoare. Pentru o călătorie lipsită de evenimente neplăcute, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto adoptarea unei conduite preventive şi respectarea următoarelor reguli: Adaptaţi permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic! […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Cugir, REŢINUT de Poliţie după ce a furat un telefon dintr-un bar

Publicat

catuse

Un bărbat din Cugir a fost reţinut de poliţişti după ce a furat telefonul unui concetăţean, pe terasa unui local din oraş. Acesta este recidivist. Potrivit IPJ Alba, joi, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir l-au reţinut pe un bărbat de 39 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru săvârșirea unei infracţiuni de furt. […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate