Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţie pentru închirierea cantinei de la Centrul de servicii comunitare Arnsberg din Alba Iulia

Publicat

masa calda

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba intenţionează să scoată la licitaţie cantina „Centrului de servicii comunitare Arnsberg Alba Iulia”, pentru a asigura, exclusiv, hrana copiilor găzduiţi la acest centru şi a celor instituţionalizaţi pe raza judeţului. Propune preţul de pornire al licitaţiei cu strigare de 1,09 lei/mp/lună.

Spaţiul se află în clădirea nouă a centrului, la demisol, pe strada Nicolae Titulescu nr. 9.

Potrivit contractului de administrare, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba are dreptul să închirieze o parte din bunurile imobile primite în administrare, numai după obţinerea aprobării Consiliului Judeţean Alba şi numai prin organizarea de licitaţii publice în condiţiile legii. Prin urmare, proiectul intră la aprobare în şedinţa CJ de luni, 11 februarie.

Se propune închirierea cu destinaţia de preparare a hranei, exclusiv pentru beneficiarii instituţionalizaţi pe raza judeţului Alba şi beneficiarii cazaţi în Centrul de servicii comunitare „Arnsberg” Alba Iulia, a spaţiului cantină în suprafaţă de 391 mp din imobilul menţionat.

Spaţiul se află în clădirea nouă, edificată în regim de înălţime S+P+M, construită din: fundaţie de beton, pereţi din cărămidă, şarpantă de lemn şi învelitoare din ţiglă, având suprafaţa construită de 771 mp, cu amenajare exterioară, cuprinzând alei pavate cu dale de beton şi zone verzi şi teren aferent în suprafaţă de 2.668 mp.

Imobilul aflat în administrarea DGASPC Alba are un regim de înălţime demisol, parter şi mansardă și a fost pus în funcţiune în 2002. La demisol a fost proiectată o cantină, dotată cu mobilier specific, în suprafaţă construită de 391 mp, compusă din:

– spaţiu pentru servirea mesei şi prepararea hranei 256 mp;

– magazie depozitare alimente şi diverse materiale 120 mp;

– grup sanitar, vestiar personal deservire 15 mp.

Cantina dispune de pardoseli din gresie ceramice, placaje de faianţă la pereţi, instalaţii sanitare şi are acces separat, direct din exterior, neafectând activitatea desfăşurată la nivele superioare.

Nivelul minim al chiriei este la preţ de pornire 1,09 lei/lună/mp, durata închirierii fiind de minim 36 luni.

“Comisia de iniţiere a licitaţiei publice a consultat Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia nr. 462/2018, privind aprobarea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale, alte taxe, taxe speciale și amenzile aplicabile în anul 2019, iar în acest document nu s-a găsit activitatea solicitată, specificată în mod distinct şi a considerat că activitatea se poate asimila cu specificaţiile de la pag. 41, pct.15 b, alte spaţii social-culturale sau pag. 40, pct.13, spaţii pentru analize medicale”, se mai arată în documentaţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax