Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţie pentru închirierea cantinei de la Centrul de servicii comunitare Arnsberg din Alba Iulia

Publicat

masa calda

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba intenţionează să scoată la licitaţie cantina „Centrului de servicii comunitare Arnsberg Alba Iulia”, pentru a asigura, exclusiv, hrana copiilor găzduiţi la acest centru şi a celor instituţionalizaţi pe raza judeţului. Propune preţul de pornire al licitaţiei cu strigare de 1,09 lei/mp/lună.

Spaţiul se află în clădirea nouă a centrului, la demisol, pe strada Nicolae Titulescu nr. 9.

Potrivit contractului de administrare, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba are dreptul să închirieze o parte din bunurile imobile primite în administrare, numai după obţinerea aprobării Consiliului Judeţean Alba şi numai prin organizarea de licitaţii publice în condiţiile legii. Prin urmare, proiectul intră la aprobare în şedinţa CJ de luni, 11 februarie.

Se propune închirierea cu destinaţia de preparare a hranei, exclusiv pentru beneficiarii instituţionalizaţi pe raza judeţului Alba şi beneficiarii cazaţi în Centrul de servicii comunitare „Arnsberg” Alba Iulia, a spaţiului cantină în suprafaţă de 391 mp din imobilul menţionat.

Spaţiul se află în clădirea nouă, edificată în regim de înălţime S+P+M, construită din: fundaţie de beton, pereţi din cărămidă, şarpantă de lemn şi învelitoare din ţiglă, având suprafaţa construită de 771 mp, cu amenajare exterioară, cuprinzând alei pavate cu dale de beton şi zone verzi şi teren aferent în suprafaţă de 2.668 mp.

Imobilul aflat în administrarea DGASPC Alba are un regim de înălţime demisol, parter şi mansardă și a fost pus în funcţiune în 2002. La demisol a fost proiectată o cantină, dotată cu mobilier specific, în suprafaţă construită de 391 mp, compusă din:

– spaţiu pentru servirea mesei şi prepararea hranei 256 mp;

– magazie depozitare alimente şi diverse materiale 120 mp;

– grup sanitar, vestiar personal deservire 15 mp.

Cantina dispune de pardoseli din gresie ceramice, placaje de faianţă la pereţi, instalaţii sanitare şi are acces separat, direct din exterior, neafectând activitatea desfăşurată la nivele superioare.

Nivelul minim al chiriei este la preţ de pornire 1,09 lei/lună/mp, durata închirierii fiind de minim 36 luni.

“Comisia de iniţiere a licitaţiei publice a consultat Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia nr. 462/2018, privind aprobarea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale, alte taxe, taxe speciale și amenzile aplicabile în anul 2019, iar în acest document nu s-a găsit activitatea solicitată, specificată în mod distinct şi a considerat că activitatea se poate asimila cu specificaţiile de la pag. 41, pct.15 b, alte spaţii social-culturale sau pag. 40, pct.13, spaţii pentru analize medicale”, se mai arată în documentaţie.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

„Revenge porn”: Publicarea imaginilor intime în scopul răzbunării, pedepsită cu închisoare sau amendă. PROIECT

Publicat

Difuzarea sau transmiterea, în orice mod, a imaginilor intime cu persoane identificabile, fără consimțământul acestora, producând suferință, se va pedepsi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, se arată într-un proiect de lege depus de un senator USR. Proiectul de lege vizează completarea articolului 226 privind „Violarea vieții private” din Legea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Indicele ROBOR la trei luni a coborât la 3,13%. ROBOR la șase luni, cel mai scăzut nivel din martie

Publicat

BNR

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a scăzut la 3,13%, iar ROBOR la 6 luni, cel mai scăzut nivel din martie până în prezent, potrivit datelor publicate, joi, de Banca Naţională a României (BNR). ROBOR la trei luni a scăzut la 3,13%, faţă de 3,14%, […]

Citește mai departe
Publicitate

AIUD

UPDATE: Acțiune de căutare – salvare la Decea. Mobilizare de forțe pentru găsirea unei tinere de 18 ani dispărute

Publicat

Pompieri, polițiști și jandarmi din Alba au fost mobilizați joi, în jurul orei 18:50, pentru a căuta o fată în vârstă de 18 ani, cu tulburări psihice, pierdută în zona Decea. UPDATE, ora 19:40 – Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iulie 2019, în jurul orei 17:38 polițiștii din Aiud au fost sesizați prin […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

”Teroristul” din Jidvei rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Încă nu a fost trimis în judecată

Publicat

anghelidi

Ovidiu Anghelidi, bărbatul din Jidvei cercetat pentru terorism, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Măsura a fost luată prima dată acum 3 luni, în data de 12 aprilie.  Propunerea de prelungire a arestării preventive a venit din partea de Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate