Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Licitaţie pentru închirierea cantinei de la Centrul de servicii comunitare Arnsberg din Alba Iulia

Publicat

masa calda

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba intenţionează să scoată la licitaţie cantina „Centrului de servicii comunitare Arnsberg Alba Iulia”, pentru a asigura, exclusiv, hrana copiilor găzduiţi la acest centru şi a celor instituţionalizaţi pe raza judeţului. Propune preţul de pornire al licitaţiei cu strigare de 1,09 lei/mp/lună.

Spaţiul se află în clădirea nouă a centrului, la demisol, pe strada Nicolae Titulescu nr. 9.

Potrivit contractului de administrare, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba are dreptul să închirieze o parte din bunurile imobile primite în administrare, numai după obţinerea aprobării Consiliului Judeţean Alba şi numai prin organizarea de licitaţii publice în condiţiile legii. Prin urmare, proiectul intră la aprobare în şedinţa CJ de luni, 11 februarie.

Se propune închirierea cu destinaţia de preparare a hranei, exclusiv pentru beneficiarii instituţionalizaţi pe raza judeţului Alba şi beneficiarii cazaţi în Centrul de servicii comunitare „Arnsberg” Alba Iulia, a spaţiului cantină în suprafaţă de 391 mp din imobilul menţionat.

Spaţiul se află în clădirea nouă, edificată în regim de înălţime S+P+M, construită din: fundaţie de beton, pereţi din cărămidă, şarpantă de lemn şi învelitoare din ţiglă, având suprafaţa construită de 771 mp, cu amenajare exterioară, cuprinzând alei pavate cu dale de beton şi zone verzi şi teren aferent în suprafaţă de 2.668 mp.

Imobilul aflat în administrarea DGASPC Alba are un regim de înălţime demisol, parter şi mansardă și a fost pus în funcţiune în 2002. La demisol a fost proiectată o cantină, dotată cu mobilier specific, în suprafaţă construită de 391 mp, compusă din:

– spaţiu pentru servirea mesei şi prepararea hranei 256 mp;

– magazie depozitare alimente şi diverse materiale 120 mp;

– grup sanitar, vestiar personal deservire 15 mp.

Cantina dispune de pardoseli din gresie ceramice, placaje de faianţă la pereţi, instalaţii sanitare şi are acces separat, direct din exterior, neafectând activitatea desfăşurată la nivele superioare.

Nivelul minim al chiriei este la preţ de pornire 1,09 lei/lună/mp, durata închirierii fiind de minim 36 luni.

“Comisia de iniţiere a licitaţiei publice a consultat Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia nr. 462/2018, privind aprobarea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele si taxele locale, alte taxe, taxe speciale și amenzile aplicabile în anul 2019, iar în acest document nu s-a găsit activitatea solicitată, specificată în mod distinct şi a considerat că activitatea se poate asimila cu specificaţiile de la pag. 41, pct.15 b, alte spaţii social-culturale sau pag. 40, pct.13, spaţii pentru analize medicale”, se mai arată în documentaţie.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități. PROIECT, la Senat

Publicat

Personalul medico-sanitar s-ar putea pensiona la cerere, fără penalități, potrivit unui proiect legislativ înregistrat la Senat. Parlamentarii propun încadrarea activității desfășurate de către categoriile de personal medico-sanitar, inclusiv de persoanele care efectuează gărzi peste programul normal de lucru, în locurile de muncă în condiții speciale. Propunerea legislativă pentru completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 15 jandarmi din Alba au participat la o acțiune de împădurire, în localitatea Bucium din Munții Apuseni

Publicat

jandarmi impaduriri

15 jandarmi din județul Alba au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în Munții Apuseni. Peste 6.000 de puieți dintre care 4.000 de molizi, 1.000 de brazi, 1.000 de larice au fost plantați sâmbătă pe o suprafață de peste 16.000,00 m² în cadrul acțiunii de împădurire organizată de un producător de bere. „<Pădurea este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Medalie de bronz pentru plt. maj. Mihai Avram de la ISU Alba, la Campionatul Național de Unifight al MAI

Publicat

unifight collage

Plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a obținut medalia de bronz la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, la categoria 100 kilograme. În perioada 16-19 aprilie 2019, în localitatea Buziaș, județul Timiș s-a desfășurat Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne. La această competiție au […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Romano-catolicii și reformații sărbătoresc la acest sfârșit de săptămână Paștele. Câți sunt și ce obiceiuri speciale au

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, mai mult de un milion și jumătate de catolici și reformați sărbătoresc Paștele. Majoritatea acestora sunt în Transilvania, zona din România unde se întâlnesc toate marile confesiuni creștine. Un număr destul de mare de catolici sunt însă și în Bacău și Neamț. Comunitățile catolice și reformate se pregătesc pentru Înviere, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate