Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Licitație pentru închirierea unor trăsuri de epocă și tonete în Cetatea Alba Carolina. Prețuri și durata de închiriere


Publicat

trasuri, cetate, pietonala, carute

Primăria Alba Iulia organizează în 5 august licitație publică pentru închirierea unor terenuri pe care vor fi amplasate trăsuri de epocă și tonete în care se vor vinde produse de alimentație publică și obiecte de cult. Cei interesați pot depune oferte de luni, 15 iulie.

Licitația se organizează pentru următoarele locații:

  •  teren pentru amplasarea unei trăsuri de epocă (poziția 13 – în fața Catedralei Ortodoxe), în scopul  desfășurării de activități de comerț ambulant. 

Prețul minim de pornire a licitației publice pentru închiriere este de 500 euro/lună, cu destinația comercializare alimentație public. Durata închirierii este de 5 ani.

  •  teren pentru amplasarea unei tonete destinată vânzării de înghețată, în Parcul Unirii.

Prețul minim de pornire este 100 de euro/lună/locație iar durata închirierii este de 4 ani.

  •  teren pentru amplasarea a două trăsuri de epocă (pozițiile nr.14 și 15, în fața Catedralei Ortodoxe), pentru comerț cu obiecte de cult.

Prețul minim de pornire este de 120 euro/lună, iar durata închirierii este de 5 ani. Suprafața este de 12 mp.

De asemenea, tot în 5 august Primăria scoate la licitație, pentru vânzare, două terenuri:

– teren de 75 mp, situat în Alba Iulia, str. Brădișor, nr. 5; preț minim de pornire 1800 euro plus TVA

– teren de 80 mp, situat în Alba Iulia, str. Albăstrelelor, FN: preț minim de pornire 3.120 euro plus TVA.

Înscrierea la licitație se face la  registratura Primăriei, sediul Calea Moților, nr. 5A, camera 8, în perioada  15 iulie – 19 iulie 2019.

În caz de neadjudecare sau amânare a sedinței de licitație, aceasta se va repeta în data de 12 august 2019, iar înscrierea se va face în perioada 6-9 august.

foto: arhivăȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ADMINISTRATIE

LISTA candidaților ALDE Alba, la Primăria Alba Iulia și la 9 primării de municipii și orașe din județ

Publicat

ALDE Alba a anunțat, vineri, candidații organizației la alegerile locale 2020, la Primăria Alba Iulia și la 9 din cele 10 primării de municipii și orașe din județ.

Potrivit reprezentanților organizației județene, pe lista de candidați se află:

Lazăr Ioan Bogdan – Primăria Alba Iulia

Ciprian Bogdan – Aiud

Marcu Silvia – Blaj

Besoiu Nicolae – Sebeș

Nemeș Dan – Abrud

Bora Gheorghe – Baia de Arieș

Oprea Maria – Câmpeni

Herlea Daniel – Cugir

Pop Andreea – Teiuș

Demenic Daniel – Zlatna

Reprezentanții ALDE Alba precizează că nu au desemnat un candidat pentru Primăria Ocna Mureș.

Candidații pentru primăriile Blaj și Baia de Arieș vor fi desemnați în următoarea perioadă.

Alegerile locale 2020 se desfășoară în 28 septembrie. Potrivit calendarului, colectarea listelor de susţinători pentru candidații la consilii locale, consilii judeţene, primari și preşedinţi ai consiliilor judeţene a început în 20 iulie.

Perioada de înregistrare a alianţelor electorale este 7 – 11 august

Depunerea candidaturilor se va putea face între 7 şi 18 august

Campania electorală va începe în 28 august şi se va încheia în 26 septembrie, la ora 7.00.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Fake News rostogolit de Coaliția pentru Familie: Mitingul de la Berlin, ilustrat cu o poză cu un milion de oameni de la Zurich

Publicat

Coaliția pentru Familie a postat duminică pe Facebook o imagine cu un milion de oameni de la un eveniment de muzică tehno desfășurat în 2019 în Zurich, susținând că e vorba despre participanții la mitingul de sâmbătă din Berlin.

Coaliția a sheruit postarea cu titlul ”Sâmbătă în Berlin, demonstrația Sfârșitul pandemiei – ziua libertății” care susține că la mitingul din Berlin contra măsurilor de protecție sanitară ar fi participat 1,3 milioane de demonstranți, citând ”organizatorii” evenimentului, deși autoritățile germane și presa au relatat că la acțiunea de protest au participat circa 17.000 de oameni, iar la mitingul care a urmat – aproximativ 20.000 de participanţi.

Coaliția pentru Familie respinge însă aceste cifre, denumind mass-media ”presa de sistem”.

Imaginea cu care Coaliția a ilustrat postarea este luată însă de la eveniment petrecut în Zurich în august 2019, când un milion de oameni a participat la Street Parade – o imensă petrecere tehno în aer liber, după cum arată Google Images și TinyEye – două motoare de căutare de imagini.

Sursă: G4Media.ro

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LISTA țărilor din Zona Galbenă, actualizată de România. Dacă te întorci dintr-una dintre aceste state, stai în carantină 14 zile

Publicat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor și a zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care vin din aceste zone trebuie să stea 14 zile în carantină. 

Din lista valabilă până acum au iești Adzerbadjan, Ecuador, Mexic și Rusia. Pe listă au intrat însă două țări exotice: Bahamas și Saint Marteen.

Noua listă intră în vigoare în data de 3 august, ora 00:00.

ZONĂ GALBENĂ (carantina 14 zile)

Africa de Sud
Arabia Saudita
Argentina
Armenia
Bahamas
Bahrain
Bolivia
Bosnia si Herțegovina
Brazilia
Capul Verde
Chile
Columbia
Costa Rica
El Salvador
Eswatini
Guineea Ecuatoriala
Honduras

Insulele Turks si Caicos
Insulele Virgine ale Statelor Unite
Irak
Israel
Kazahstan
Kârgâzstan
Kosovo
Kuweit

Luxemburg
Macedonia de Nord
Maldive
Moldova
Muntenegru
Oman
Palestina
Panama
Peru
Puerto Rico
Qatar
Republica Dominicana

Singapore
Sint Maarten
Statele Unite ale Americii
Surinam

Măsura de carantină se aplica pentru toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internațională din țările/zonele cu risc epidemiologic ridicat și au drept de intrare pe teritoriul național, respectiv: cetățeni romani, cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European ori
ai Confederației Elvețiene, ori persoanelor care se încadrează la una dintre excepțiile prevăzute prin
HG nr 553/15.07.2020, Anexa 3, art 2, alin 2, lit a) – l).

Carantina se instituie la domiciliul persoanei, la o locație declarată de aceasta sau, după caz, într-un spațiu special desemnat de autorități. Carantina se recomandă tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresă.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Cehia include România pe lista roșie din cauza riscului numărului mare și constant de cazuri de COVID-19

Publicat

Cehia a revizuit condițiile de intrare în țară în funcție de statele de proveniență și include România pe lista roșie, care înseamnă risc înalt de infectare cu coronavirus. Noua prevedere intră în vigoare luni, la miezul nopții, potrivit MAE.

Conform informațiilor comunicate de autoritățile cehe, persoanele care călătoresc din România în Republica Cehia pot intra pe teritoriul ceh fără a justifica scopul călătoriei, spre deosebire de persoanele din statele terțe, aflate pe lista roșie.

Imediat după intrare, însă, trebuie să își notifice sosirea, telefonic sau prin alt mijloc de comunicare, Direcției de Sănătate Publică pe raza căreia se află locul de reședință declarat (hotel, locuință) și să se supună, pe cheltuială proprie, testării pentru COVID-19, în situația în care autoritatea de sănătate publică nu a dispus alte măsuri de carantină.

De asemenea, toate persoanele care au locuit mai mult de 12 ore, în ultimele 14 zile, pe teritoriul României trebuie să își notifice prezența autorităților sanitare, imediat după intrarea pe teritoriul Republicii Cehia, și să prezinte ulterior Direcției de Sănătate Publică pe raza căreia se află locul de reședință declarat un test molecular privind infecția cu COVID-19.

Măsurile menționate nu se aplică personalului din domeniul transportului internațional, dacă motivul de intrare este justificat prin documente corespunzătoare, cetățenilor statelor membre UE și străinilor posesori ai unui permis de ședere de lungă durată sau permanent într-un stat membru UE care tranzitează Republica Cehă în termen de 12 ore.

Cetățenii români care tranzitează Republica Cehia pe cale aeriană nu trebuie să respecte măsuri speciale, cu condiția să nu părăsească zona de tranzit din aeroport. Cei care tranzitează țara pe cale rutieră nu sunt supuși niciunei condiționări sau obligații, dacă durata tranzitului nu depășește 12 ore.

Sursă: Hotnews.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate