Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Licitație pentru repararea fisurilor și a denivelărilor la Autostrada Sibiu-Sebeș. Contract de aproape 2,4 milioane de lei

Publicat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o nouă licitație publică de atribuire a unui contract de proiectare și execuție a lucrărilor la lotul 3 al Autostrăzii Sibiu – Orăștie, pe o porțiune de drum de 22 de km, unde au apărut fisuri în asfalt și denivelări.

Contractul de ”Proiectare și execuție lucrări de remediere și punere în siguranță a sectorului de Autostradă Orăștie – Sibiu, lot 3” vizează porțiunea cuprinsă între km 57+100 – 57+600 și km 278+710 – km 279+210. Valoarea estimată a lucrărilor de reparații se ridică la aproape 2,4 milioane de lei.

Ofertele pot fi depuse până în 21 iulie. O procedură anterioară apare pe siteul CNADNR ca fiind anulată.

Lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie a fost executat de firma italiană Salini-Impregilio. Pe cei 22 de km de drum au apărut fisuri în asfalt și denivelări care pun în pericol traficul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax