Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Licitații AFP: „Proiect Alba” SA, scoasă la vânzare la prețul de pornire de 5.502.800 lei. Vezi ce mai poți achiziționa în Alba

Publicat

Administrația Finanțelor Publice scoate la licitație publică, în perioada următoare, două bunuri imobile din Județul Alba, iar unul dintre acestea este clădirea și terenul aferent „Proiect Alba” SA, situat în Alba Iulia, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68. Spațiul în suprafață de 911 metri pătrați va fi licitat la prețul de pornire de 5.502.800 lei, în 4 septembrie, la ora 10.00.

„Proiect Alba” SA avea la 30 iunie 2012 datorii cumulate la bugetul consolidat al statului în sumă de 1.115.110 lei, din care 758.283 la bugetul de stat, 263.309 la bugetul asigurărilor sociale de stat, 87.976 lei la bugetul asigurărilor de sănătate și 5.542 de lei la bugetul asigurărilor de șomaj. La licitația organizată de AFP, statul are prioritate în recuperarea datoriilor în fața instituțiilor private dat fiind faptul că, imobilul este deja ipotecat la BCR.

Bunul imobil aparținând SC „Proiect Alba” SA constă în teren plus clădire S+P+3 cu destinația de birouri și sediu, în suprafață de 911 mp, construită din beton și cărămidă cu geamuri termopan.

Alte bunuri scoase la licitație de AFP în 31 august sunt o clădire cu 2 etaje în suprafață de 873,35 metri pătrați și un teren de 1.569 mp aparținând SC „Victoria Socom” Aiud. Prețul de pornire este de 3.630.525 lei. Clădirea este amplasată în Aiud pe strada Simion Bărnuțiu nr. 8 și deține fundații din beton armat, zidărie portantă din cărămidă, centuri și planșee din beton armat, învelitoare carton asfaltat, tâmplărie din PVC, pardoseli din gresie și parchet stratificat, și zugrăveli în vopsea lavabilă. Terenul este situat în Aiud pe strada Iuliu Maniu nr. 8.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă termenului de vânzare: oferte de cumpărare; dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei; împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus in limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax