Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Licoarea lui Bachus lasă fără carnet 28 de şoferi

Publicat

Acţiunile de reducere a riscului de accident rutier cauzat de consumul de alcool la volan, efectuate în această perioadă de poliţiştii IPJ Alba i-au lăsat pe 28 de conducători auto fără carnet de şofer. În intervalul 13-19 decembrie, lucrători de la Serviciul Rutier au testat etiloscopic 948 de conducători auto şi au verificat 1.361 de autovehicule.

Ca urmare a acestei acţiuni, au fost reţinute 28 de permise de conducere, dintre care 13 pentru consum de alcool, iar 14 certificate de înmatriculare au fost retrase. Valoarea totală a celor 552 de sancţiuni contravenţionale aplicate în acest interval se ridică la suma de 66.540 de lei. Tot în aceeaşi perioadă au fost constatate şi 15 infracţiuni la regimul rutier.

Impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto îi determină pe poliţişti să organizeze sistematic astfel de controale în trafic. În preajma Sărbătorilor de iarnă, când licoarea lui Bachus devine mai tentantă, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiţi să se gândească de două ori înainte să se urce la volan, dacă au consumat băuturi alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax