Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderii PDL Alba tranşează în Biroul Permanent Judeţean conflictele din PDL Sebeş şi politica de alianţă pentru alegerile locale


Publicat

Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba se întruneşte joi în şedinţă, iar unul dintre subiectele care urmează să fie tranşate este politica de alianţă a democrat-liberalilor pe 2012. Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel a precizat că se va discuta „pe cine anume acceptăm lângă noi în acest an”. O altă problemă ce necesită rezolvare imediată este cea a conducerii organizaţiei de la Sebeş, respectiv stabilirea candidaţilor la Primărie pentru următoarele alegeri.

PDL Alba va decide astăzi privind politica de alianţă a partidului în 2012, un aspect ce necesită a fi abordat în contextul în care UNPR Alba a anunţat deja candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primărie pentru alegerile din acest an. UNPR-iştii au hotârât că vor veni cu candidaţi separaţi de PDL, iar, potrivit conducerii partidului, la fotoliul de preşedinte al CJ Alba a fost propus directorul DGFP Alba, Cornel Suciu, în timp ce la funcţia de primar candidează chiar vicepreşedintele UNPR Alba, Vasile Crişan.

În şedinţa de BPJ al PDL Alba vor fi discutate şi probleme de ordin organizatoric, precum pregătirea alegerilor din acest an. „Călcâiul lui Ahile” în PDL îl reprezintă în continuare organizaţia de la Sebeş, unde se pare că stabilirea candidaţilor la Primărie tensionează spriritele în partid. După ce, în urmă cu două săptămâni, Ion Dumitrel anunţa că Mugurel Sârbu este candidatul PDL la Primăria Sebeş, zilele trecute, numele lui Dorin Nistor, fostul şef al Gărzii Financiare Alba, a fost rostit pentru prima dată ca al unui posibil candidat la funcţia de primar, având, se pare, susţinerea unor persoane din conducerea PDL Alba şi Sebeş.

Întrebat despre cest subiect, primarul Mircea Hava s-a limitat să declare că „sondajul de opinie va regla problema de la Sebeş, numai şi numai sondajul de opinie. Acesta nu poate fi făcut acum, ci doar atunci când trebuie făcut. Este un lucru extraordinar că cineva după 20 de ani vrea să candideze şi are posibilitatea să se înscrie în cursă (n.r. – Dorin Nistor). Dacă cineva are această posibilitate, măcar să se înscrie în cursă şi pe urmă în sondaje… dacă suntem în situaţia că cineva din partid spune că îl vrea pe ăla sau pe ăla, asta e problema lui şi ar fi bine să o ţină pentru el sau să îşi facă un partid acasă cu familia şi acolo nu are decât să gestioneze ceea ce vrea. În PDL, sondajul, în zonele în care avem probleme, va rezolva acea problemă”.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

9 Comentarii

9 Comments

 1. pipo

  joi, 23.02.2012 at 14:30

  uiutati-va la ei ce mutra de ******* au …isi cauta gaura unde sa se ascunda pt ca nu pot renunta canda vor ei , ****** inlantuite ….

 2. miki

  joi, 23.02.2012 at 14:40

  patron alba 24 =patron arti pan = slujitor hava ,imi ofer serviciile!…pe cine sa caut

  • moderatorul de serviciu

   joi, 23.02.2012 at 19:20

   @miki, alba24 nu are nicio legătura cu arti pan ….. Aia este televiziunea AlbaTV care acum este a lui Grup Corint

 3. ali

  joi, 23.02.2012 at 18:12

  Buna si corecta decizie = transparenta si … cel mai bun sa castige !
  Asa da Presedinte de partid , fara „pile” . Felicitari

 4. Gogu

  joi, 23.02.2012 at 18:19

  Dumitrele , ia exemplu de corectitudine . Nu vezi ca primarul traseist Sarbu este pe ultimul loc ?

 5. nanu

  joi, 23.02.2012 at 18:25

  stau cu mana intinsa , „va rog frumos ” ..mai vreau la guvernare!! ca sa nu ma ia DNA-ul

  • Dani

   vineri, 24.02.2012 at 05:32

   Nanule , corect ai sesizat . Pai daca Sarbu (primarul) nu mai „iese” va trebui sa dea explicatii la multe miliarde cheltuite dupa bunul lui plac , Normal ca ORICINE vine va face un audit si deja ii tremura chilotii
   DNA-ul sa se uite printre altele si la casa de cultura Lucian Blaga , cum au inceput lucrarile FARA A AVEA FINANTAREA ??? … si „multe mai sunt Doamne”

 6. Dudu

  vineri, 24.02.2012 at 05:36

  Si eu tot pt DNA !!!!!
  Nu este CONFLICT DE INTERESE cand Primarul Sarbu a dat contracte unor firme care lucreaza si au (au avut) contract si cu Galbenel (adica firmele lui si ale familiei lui ?) ?

 7. ion

  vineri, 24.02.2012 at 13:36

  bai fratilor de la coducerea pdl alba nu intelegeti un lucru ca si daca ar iesi sarbu in sondaje pdl sebes nu merge cu el sub nici o forma ca este un om de doi bani!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

VIDEO INTERVIU: Voicu Paul, candidatul PNL pentru Primăria Alba Iulia, la Testul de Sinceriate. Despre trecut, prezent și viitor

Publicat

Actualul viceprimar cu atribuții de primar și candidatul PNL Alba pentru funcția de primar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, a fost prezent la Testul de Sinceritate. 

În talk show-ul politic moderat de Dan Lungu, Voicu Paul a vorbit despre ce l-a motivat să intre în cursa pentru Primăria Alba Iulia, ce îl recomandă pentru funcția de primar al Municipiului, proiecte în implementare, dar și planuri de viitor pentru oraș. 

”În toți acești ani pe care i-am petrecut în Primăria Alba Iulia, pentru că nu am fost în altă parte am participat la toate proiectele care au fost scrise în acest oraș. Am colaborat cu o întreagă echipă de experți, de proiectanți, de executanți, funcționari publici, primari, viceprimari și pot spune că peste ani în Primărie au rămas cei mai buni oameni”, a declarat Voicu Paul în cadrul emisiunii.

De asemenea, Voicu Paul a mai vorbit despre proiectele care trebuie continuate în oraș pentru albaiulieni, dar și despre modul în care se poate îmbunătăți interacțiunea dintre autorități și cetățeni.

Mai mult de atât, candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului a vorbit și despre una dintre problemele cu care se confruntă orașul: parcările.

Voicu Paul a prezentat ce proiecte derulează Primăria Alba Iulia în acest moment pentru amenajarea de parcări auto, dar și planurile de viitor în acest sens.

Vedeți răspunsurile date de Voicu Paul la fiecare întrebare în parte, în emisiunea ”Testul de sinceritate” pe Alba24.ro, moderată de Dan Lungu.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Problemă de securitate pentru cardurile VISA contacless. Ce vulnerabilitate conțin

Publicat

card

Conform cercetătorilor în domeniul securității cibernetice de la ETH Zurich, cardurile contactless VISA (inclusiv VISA Credit, Visa Debit, Visa Electron și V Pay Cards) conțin o vulnerabilitate.

Aceasta permite atacatorilor să efectueze tranzacții mari prin intermediul cardurilor pierdute sau furate, fără a cunoaște PIN-ul acestora. 

De asemenea, atacatorii pot realiza tranzacții offline neautentice la PoS.

Vulnerabilitatea este exploatată prin intermediul unui atac tip „man-in-the-middle”, fiind utilizată o aplicație pentru Android ce transmite terminalului informația că verificarea prin PIN nu este necesară, întrucât aceasta a fost efectuată pe dispozitivul clientului.

Informația a fost făcută publică și de către Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibertentică – CERT – RO, care citează Hackernews.com

 

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări de reparații pe drumurile comunale și sătești din Bistra. Licitație de 1,9 milioane de lei, lansată în SEAP

Publicat

Primăria comunei Bistra a lansat marți, 22 septembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru lucrări de reparații străzi, drumuri comunale și sătești. 

Valoarea estimată a lucrărilor este cuprinsă între 1.600.000 ș1.900.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, având în vedere starea precară a străzilor şi drumurilor din comuna Bistra datorate degradărilor evolutive sub acţiunea factorilor climaterici şi mecanici, este necesară executarea lucrărilor de întreţinere specifice acestor tipuri de drumuri, în vederea aducerii acestora la o stare normală de exploatare şi care să asigure siguranţa şi confortul circulaţiei.

Pentru aceasta sunt necesare achiziţionarea a diverse tipuri de piatră – concasată, de construcţie, de carieră, nisip, balast, beton, etc. (livrarea + transportul) şi prestarea de servicii cu utilaje specifice reparaţiilor şi întreţinerii drumurilor (autobasculantă, autogreder, compactor, buldozer, etc.) lucrări reparații străzi asfaltate.

Durata contractului este de 36 luni.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Mesajul ministrului Nelu Tătaru, la Alba Iulia, pentru cei care protestează împotriva purtării măștilor în școli și licee

Publicat

Prezent marți, la Alba Iulia unde a viziat Spitalul Județean de Urgență Alba, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost întrebat de reporteri cum comentează protestele din ultimele zile împotriva purtării măștilor de copii în școli.

Acesta a pus accentul pe prevenție și că masca este cea mai sigură metodă de precauție în spații închise în lupta cu pandemia de coronavirus.

De asemenea, la poarta spitalului au fost prezente și câteva persoane care săptămâna trecută au protestat la Alba Iulia, în fața Prefecturii Alba, împotriva purtatului de măști în școli. Aceștia ar fi vrut să vorbească cu Nelu Tătaru despre acest subiect însă nu au avut ocazia.

”Tot ce înseamna studii, tot ce înseamnă recomandări, tot ce înseamnă evaluări, în această pandemie ne-au arătat că cea mai sigură metodă de precauție este portul măștii. Celelalte sunt complementare.

Unde nu putem respecta și dinstanțarea (n.r. în interiorul claselor de curs) portul măștii rămâne obligatorie. Suntem în spațiu închis, în spațiul de clasă, sunt reguli pe care mă gândesc părinții sau bunicii lor le-au indicat și trebuie să le respecte.(…)

Vrem să avem grijă de ei, vrem să avem grijă de cei de acasă, vrem să terminăm odată cu pandemia asta, trebuie să respectăm regulile”, a declarat Nelu Tătaru la Alba Iulia.

Reamintim că un grup de părinți au protestat în ultimele zile la Alba Iulia, dar și în țară împotriva purtării măștilor în unitățile de învățământ.

VEZI ȘI: VIDEO: Acțiune împotriva purtării măștilor la școală, organizată de un grup de părinți din Alba Iulia

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate