Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderii PDL Dumitrel și Pereș prezenți la ”ungerea” lui Gheorge Feneșer în funcția de prefect de Alba. Ioan Dîrzu, șeful PSD, a lipsit

Publicat

dumitrel

„Vă spun sincer că nu am niciun dubiu, domnul Dumitrel este oltean, nu este grec, iar Dumitrel nu aduce deloc a cal troian”, acestea au fost cuvintele noului prefect de Alba, conservatorul Gheorghe Feneșer, care își dorește ca anul 2013 să fie unul al coagulării tuturor forțelor politice, pentru binele cetățenilor. Cu ocazia instalării sale în funcție, Feneșer a dat de înțeles că nu are antipatii față de niciunul dintre partidele politice și că, din contră, se arată dispus la colaborare.

Dacă în urmă cu câteva luni, la învestirea în funcţie a foştilor prefecţi Dan Simedru şi Flaviu Cozuc, nu a fost văzut nici picior de lider PDL, la evenimentul de sâmbătă a venit să îşi prezinte felicitările şi senatorul PDL Alexandru Pereş împreună cu soţia. Mai mult decât atât, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel a luat loc alături de USL-işti la masa prezidiului. În schimb, Ioan Dârzu, președintele PSD Alba nu a fost prezent.

Noul prefect a salutat prezența în sală a președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel: „Vă spun că am rămas surprins să îl văd pe domnul Dumitrel, președinte al Consiliului Județean, aici. Consider că primul pas spre normalitate la făcut dânsul, iar eu, domnule președinte, vreau să vă strâng mâna și să vă asigur că în mine veți avea un partener real cu care puteți să dialogați și sper ca împreună să rezolvăm marea problemă a județului”.

Dispus să astâmpere orice ape tulburi ar fi existat vreodată între PC (partid care face parte din USL) și PDL Alba s-a arătat și președintele CJ, Ion Dumitrel care a menționat că el și Feneșer se cunosc demult: „Îl felicit pe domnul prefect pentru învestire. Avem speranțe și ambiții mari și vreau să vă spun că eu chiar cred cu sinceritate în proiectul comun la care domnul prefect făcea referire și anume ca Alba Iulia să rămână în inimile politicienilor la fel cum a rămas de mii de ani în inimile cetățenilor și românilor de pretudindeni. Sunt convins că alături de noul meu coleg, domnul prefect, vom reuși să realizăm aceste așteptări. Noi ne cunoaștem, din fericire, demult”.

Pentru a-şi întări bunele sale intenții și disponibilitatea la colaborare, Gheorghe Feneșer a declarat, la finalul evenimentului: „”Vă spun sincer și nu am niciun dubiu, domnul Dumitrel este oltean, nu este grec, iar Dumitrel nu aduce deloc a cal troian”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jeny din Lancram

    duminică, 13.01.2013 at 19:59

    Sa ne scapati de poluare, domnule prefect, ca ni se usca pomii in gradini si pe legume se depune praf de lemn lipicios. Numai dumneavoastra ne puteti ajuta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax