Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderii PSD Alba explică prezenţa sporadică la mitinguri. Dîrzu: „Când ne permite timpul, participăm cu mare drag”

Publicat

Liderii PSD din Alba, Ioan Dîrzu şi Ovidiu Jidveian, au vorbit, miercuri, în conferinţă de presă, despre protestele din Alba Iulia şi din ţară împotriva măsurilor de austeritate implementate de guvernul actual şi şi-au exprimat susţinerea faţă de aceste acţiuni. „Eu, personal am participat la 2-3 mitinguri de acest fel din Alba Iulia”, a spus Ovidiu Jidveian, iar Dîrzu a completat: „Participăm cu prezenţa fizică ori de câte ori considerăm necesar”. Aceştia şi-au argumentat participarea sporadică la mitinguri prin lipsa timpului fizic în general: „Când ne permite timpul, participăm cu mare drag”.

Preşedintele organizaţiei municipale Alba Iulia a PSD, Ovidiu Jidveian şi-a exprimat surprinderea generată de lipsa de reacţie a politicienilor vizaţi de proteste, care au adoptat „politica struţului” şi au ales să nu comenteze revendicările populaţiei. Acesta a accentuat ideea că membrii PSD participă, în numele propriu şi în mod spontan la aceste mitinguri: „Singurul miting organizat de USL în ultima perioadă a fost cel de la Bucureşti, în care au participat colegii de la liberali şi organizaţia PSD Bucureşti, la care s-au strâns 20.000 oameni”.

Ioan Dîrzu şi-a exprimat aprecierea faţă de reacţiile paşnice ale albaiulienilor care îşi arată nemulţumirile: „Oamenii manifestă liber, dar, ce e mai important, paşnic”. În plus, a explicat că soluţia alegerilor anticipate este inevitabilă, întrucât preşedintele şi premierul României se găsesc depăşiţi de prezenta situaţie şi o dezamorsare a manifestaţiilor împotriva acestora nu se întrevede în curând.

În cele nouă zile de proteste desfăşurate până acum în Alba Iulia, liderii PSD au participat la două-trei, unul dintre acestea fiind cel de duminică. Cei doi au motivat aceasta printr-o lipsă a timpului fizic necesar unei participări regulate la manifestaţii: „Când ne permite timpul, participăm cu mare drag”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sandu

    miercuri, 25.01.2012 at 16:00

    mai intati reformati-va si apoi la lupta ,dar nu cu vechea garda ca nu aveti nici o sansa !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax