Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderii PSD din Transilvania îi cer lui Dragnea convocarea de urgență a CEx, pentru clarificarea nemulțumirilor din partid

Publicat

lideri psd transilvania

Liderii social democraților din Transilvania au făcut un apel către Liviu Dragnea pentru a convoca de urgență Comitetul Executiv al PSD-ului.  Solicitarea vine după o întâlnire a președinților de organizații din zonă, care îi cer lui Dragnea tranșarea de urgență a confilictului interior ce macină partidul. Printre liderii PSD prezenți la întâlnire a fost și președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Președinții organizațiilor PSD din Transilvania, s-au întâlnit sâmbătă, 15 septembrie în cadrul unei ședințe regionale.

La întâlnire a fost prezent și deputatul Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba. După mai multe ore de sfătuiri, cei prezenți au hotărât să facă un apel către Liviu Dragnea prin care i-au cerut convocarea de urgență a Comitetului Executiv PSD.

Într-o postare pe Facebook, vicepreședintele partidului, Gabriel Valer Zetea a declarat că liderii din Transilvania vor convocarea CEx pentru „a clarifica eventualele nemulțumiri” din partid.

„Am avut in aceasta dupa amiaza o intalnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat cateva ore, fiecare cu argumentele sale, despre directia in care trebuie sa se indrepte pe termen scurt si mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm sa vad ca parerile coincid in cele mai multe privinte si am stabilit ca incepand de astazi vom vorbi intre noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des si vom avea pozitii unitare atunci cand se va vorbi despre viitorul nostru.
Sustinem fara rezerve Guvernul PSD-ALDE si aplicarea in continuare a Programului de Guvernare.
Toate atacurile si disensiunile publice intre membrii PSD cu functii de conducere de la Bucuresti trebuie sa inceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernarii si pentru a ne putea tine de cuvantul dat romanilor in 2016.”  a fost poziția lui Zetea după ședință.

Liderii din Transilvania vor tranşarea de urgenţă a conflictului din Partiul Social Democrat, care nemulțumește o mare parte a membrilor.

Cerem președintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei ședinte (sau a câte ședinte este nevoie) a Comitetului Executiv Național pentru a clarifica eventualele nemulțumiri a unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să își exprime liber punctul de vedere dar ne dorim să auzim nemulțumirile în cadrul ședințelor statutare ale partidului și nu în mass media”  au declarat liderii PSD din Transilvania.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax