Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderii tinerilor social-democrați din Alba, la întâlnirea PES Activists de la Mamaia. Învață cursuri de comunicare cu presa și afaceri europene

Publicat

TSD Alba la mare Liderii tinerilor sociali democrați din Alba participă în acest weekend la o școală de pregătire politică organizată de PES Activists Romania. Aceștia s-au întâlnit cu cei mai importanți lideri ai PSD, inclusiv cu parlamentarii partidului și au avut ocazia să discute cu aceștia. Întâlnirea are loc la Mamaia și se va încheia mâine. 

”La această școală a avut loc o întâlnire cu liderii și parlamentarii PSD, iar acum participăm la traininguri cu privire la relația cu presa, comunicare politică și afaceri europene. Delegația județului Alba este formată din 4 persoane: Bogdan Medrea, Corneliu Mureșan, Ioan Iulian Bunea și  Lazar Sebastian Cârnațiu” a declarat Corneliu Mureșan.

PES Activists România este o organizație în care membrii şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE.

În prezent, în România, există peste 10000 de membri PES activists în toată ţara şi organizaţia se mândreşte cu o medie de 3 evenimente pe lună şi aproximativ 500 de acţiuni organizate de la înfiinţarea sa în 2007.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax