Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderii USL Alba au semnat protocolul: Profesorul Alexandru Dăncilă este candidatul alianţei la Primăria Sebeş

Publicat

După mai multe săptămâni în care Primăria Sebeş a reprezentat un măr al discordiei pentru USL Alba, aleşii celor două partide aflate în alianţă au ajuns la un comun acord privind omul pe care şi-l doresc la conducerea administraţiei respective, după alegerile din vară. Liderii PNL şi PSD au stabilit că profesorul Alexandru Dăncilă va fi candidatul USL la fotoliul de primar al Sebeşului.

Întâlnirile repetate pe care liberalii şi social-democraţii le-au avut pentru stabilirea candidatului de la Sebeş s-au concretizat prin semnarea unui protocol între cele două partide, cu 3+4 în favoarea PNL-PC. Dacă USL Alba îl va avea drept candidat la primărie pe Alexandru Dăncilă, funcţia de viceprimar din partea alianţei va reveni PNL. Deşi încă nu a fost stabilită persoana care va fi susţinută de USL Alba pentru funcţia de viceprimar,  numele preşedintelui PNL Sebeş, Radu Cristian este vehiculat ca al unui posibil candidat.

În ciuda zvonurilor potrivit cărora liberalii s-ar afla în discuţii cu Mugurel Sârbu pentru Primăria Sebeş, se pare că aceştia au decis să meargă pe mâna lui Dăncilă la alegerile din vară şi, mai precis, cea a social-democraţilor, care l-au susţinut pe acesta încă de la început.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Miruna Turdeanu

    joi, 19.04.2012 at 20:53

    Cine candideaza la Sebes trebuie sa ne asigure ca:
    1. Ne scapa de poluarea de pe platforma industriala si ca nu mimeaza actiunea impotriva poluarii, iar in realitate cere sponsorizari pentru campania electorala;
    2. Deblocheaza circulatia rutiera sebeseana prin darea in functiune a tronsonului de autostrada si a altor bretele de sosele ocolitoare.

  2. cristina lupu

    vineri, 20.04.2012 at 15:49

    acela e DORIN NISTOR

  3. ion

    sâmbătă, 21.04.2012 at 19:35

    da dorin primar cel mai

  4. ion

    sâmbătă, 21.04.2012 at 19:38

    competent,ce sa faci cu dancila a fost cinci ani si nu a facut nimic!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax