Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderii USL Alba au stabilit candidaţii la Consiliul Judeţean pentru alegerile din vară. Vezi cine se regăseşte pe lista liberalilor

Publicat

Reprezentanţii partidelor din USL Alba s-au întâlnit week-end-ul trecut pentru a stabilii listele candidaţilor la Consiliul Judeţean pentru alegerile din această vară. Conducerea PNL şi PSD Alba a declarat că includerea candidaţilor în listă se face pe principiul parităţii, după regula „tip fermoar” PSD-ACD (PNL-PC).

Dacă preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu s-a limitat să ne informeze că această întâlnire a avut doar rolul de a trasa coordonatele organizării alegerilor locale din acest an, liderul PNL Alba, Simion Creţu ne-a oferit şi numele candidaţilor PNL la Consiliul Judeţean Alba. Este vorba despre 11 persoane pe care liberalii i-au propus pentru CJ Alba şi ale căror nume vor fi discutate împreună cu partenerii de alianţă. Alături de candidatul la fotoliul de conducere al Consiliului Judeţean Alba, Teodor Atanasiu, pe lista liberalilor se regăsesc şi Simion Creţu, Mihai Nicuşor, Florin Roman, Romul Popa, Cristian Paşca, Angelica Mocan, Dumitru Fulea, Petru Cristea, Marius Filimon, Florin Mărginean şi Ladislau Koble.

Lista candidaţilor PNL Alba la Consiliul Judeţean va fi confruntată cu cea a social-democraţilor, în perioada următoare. Preşedintele PSD Alba a explicat că listele definitive vor fi făcute publice într-un viitor apropiat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gheo

    luni, 02.04.2012 at 16:20

    ……….

  2. cl

    vineri, 06.04.2012 at 13:29

    in concluzie ce au stabilit flavia draga? sper ca de data asta sa nu mai stergi mesajul.

    • Flavia Nicolae

      vineri, 06.04.2012 at 15:10

      As vrea sa stiu la ce te referi inainte de toate? Nu imi amintesc sa iti fi sters nimic iar in legatura cu articolul la care ai postat acest comentariu nu inteleg la ce te referi. Cred ca am fost suficient de clara cand am scris ca liberalii ne/au oferit numele celor propusi la CJ in timp ce psd inca mai asteapta. Cand o sa am si aceste nume o sa le publicam. Data viitoare lasa te rog comentariile tendentioase si intreaba exact ce te intereseaza. Asta in cazul in care te intereseaza ceva sau doar, vorba romanului, „cauti nod in papura”:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax