Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderul ALDE Alba Ioan Lazăr despre relația cu PSD: ”Nu am ascuns niciodată gunoiul sub preș”

Publicat

Ioan Lazar

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba continuă seria acuzațiilor la adresa partenerilor socialiști de la guvernare. Acesta a declarat că situația viceprimarului din comuna Lupșa care a fost schimbat cu acordul PSD Alba, este foarte similară cu cea a unui viceprimar ALDE, dintr-o localitate din județul Tulcea.

”Știți foarte bine că nu am ezitat și am criticat tot timpul relația proastă dintre PSD și ALDE Alba. Întodeauna am spus că nu știu ce se întâmplă în alte localități, în alte județe sau la București.

Eu știu ce este la mine acasă și nu am ascuns niciodată gunoiul sub preș, de fiecare dată am spus realitatea aproape sută la sută. Zilele trecute am văzut în presă și m-a interesat subiectul, deoarece acolo este lider ALDE un bun prieten, actualul comisar adjunct al Gărzii de Mediu.

Știți foarte bine despre incidentul din comuna Lupșa, acolo unde frăția FSN-PSD-PD au făcut pact de ce să nu zicem protocol și l-au schimbat din funcție pe viceprimarul comunei. După un scurt timp a fost repus în funcție dar de atunci, de 7,8 luni în care viceprimarul, nu a primit nici o atribuție din partea primarului PSD.

Dacă vă uitați un pic pe Facebook la zilele comunei Lupșa s-a ascuns prin tufișuri, iar Penciu Radu a primit apaluze de la toată comuna.

Aș vrea să vă aduc în vedere o situație neplăcută între PSD și ALDE, dintr-o comună din Tulcea, comuna Somova.

Acolo, frăția FSN, PD cu PSD au schimbat viceprimarul comunei Samova și atât au fost de bătuți în cap că nu poți spune altfel, nu au făcut-o cu perdea ci au încheiat și un protocol” a declarat Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba, a mai declarat că situația din comuna Samova, Tulcea este foarte similară cu cea din comuna Lupșa. Mai mult, acesta a declarat că aceste schimbări sunt făcute cel puțin cu acordul președintelui de filială.

În timp ce țara era guvernată de PSD ALDE, nu cred că cei din comuna Somova, au făcut acest protocol fără să aibă o încuvințare cel puțin din partea președintelui de filială a județului Tulcea, așa cum știm foarte bine aceiași încuvințare au avut-o și cei de la Lupșa, de la președintele Ioan Dîrzu” a mai declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 17.05.2019 at 19:04

    Pai din a doua fraza reiese ca habar nu ai ce se intampla prin alte parti, nu ? Atunci de unde sti ce e la Samova ? Ma, tu esti om serios, sau crezi ca ai de-a face cu prostii ?(nu ma refeream la membrii vostrii de partid care sunt toti Doxa si se fac de cacao pe unde apuca )
    Cred ca ai uitat unde te afli si ai crezut ca ti un speach in fata alora de la ferma ta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax