Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, îi cere demisia lui Ovidiu Jidveian din Consiliul Local Alba Iulia

Publicat

lazar jidveian

Liderul organizației județene ALDE, Ioan Lazăr, a cerut demisia unui ales al partidului. Este vorba despre Ovidiu Jidveian, consilier local la Alba Iulia. Motivul în reprezintă nesupunerea lui Jidveian la ordinele partidului. Consilierul local a votat că este de acord cu proiectul de taxare a parcarilor în Alba Iulia, chiar dacă Lazăr a anunțat că, dacă unul dintre cei doi consilieri din partea formațiunii pe care o conduce face acest lucru, riscă eliminarea din partid. 

Liderul ALDE Alba speră ca unul dintre consilierii locali din partea formațiunii pe care o conduce „să aibă bunul simț să își dea demisia din funcția pe care o deține”.

Ovidiu Jidveian pare să nu fi luat în seamă ordinele venite din partea partidului și a aprobat prin vot proiectul de taxare a parcărilor din Alba Iulia, chiar dacă Lazăr îi amenința că dacă vor vota pozitiv riscă să fie eliminați din partid.

” V-am promis acum ceva săptămâni că, dacă cei doi consilieri din partea ALDE  nu vor vota în interesul cetățeanului în Consiliul Local, voi lua măsuri, voi propune măsuri drastice. Nu am reușit să am o discuție încă cu domnul Jidveian, dar voi avea și săptămâna viitoare, voi anunța ceea ce am discutat. Ovidiu Jidveian a votat pro parcări și face cărțile în Consiliul Local când e vorba de domeniul public. Sper ca Ovidiu Jidveian să aibă bunul simț să își dea demisia din funcția de Consilier Local”, a declarat Ioan Lazăr, lider ALDE Alba, vineri, în conferinţă de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax