Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderul ALDE Alba nemulțumit de sumele de bani alocate de Consiliul Județean, vicecampioanei Europei, CS Volei Alba-Blaj

Publicat

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, atrage atenţia asupra sumelor mari de bani pe care Consiliul Județean Alba le alocă echipei CS Volei Alba-Blaj. Spune că în lotul echipei se află doar două jucătoare din România și doar una din județ, restul fiind cetăţeni străini.

Ioan Lazăr a declarat vineri, în conferinţă de presă, că nu este de acord cu finanţările date de Consiliul Judeţean Alba, echipei de volei din Blaj. Acesta s-a arătat indignat că în lot sunt doar două jucătoare din România și numai una din județul Alba. De asemenea, susţine că aceeaşi situație se regăsește și în staful tehnic, majoritatea fiind străini și doar un fizioterapeut din Blaj.

„Sunt un mare iubitor al sportului, de orice natură, în județul Alba avem o echipă cu rezultate foarte bune la nivel național și internațional, am meditat mult dacă să ies în presă cu acest subiect. Mie, prietenilor mei și oamenilor cu care am discutat pe marginea subiectului, nu ni se pare în regulă cu sumele alocate de Consiliul Judetean pentru echipa de volei din Blaj.

Ceea ce mă deranjează și nu mă face să mă simt mândru este faptul că în această echipă, în lot, sunt doar două jucătoare din România, una singură care nu prea joacă este din județ, antrenorul este străin, preparatorul fizic este străin, avem un fizioterapeut din Blaj.

Toți sunt plătiți cu sume foarte mari. Probabil, pentru rezultatele lor sunt plătiți cât trebuie.

Dar nu cred și nu sunt de acord ca un oraș ca Alba Iulia și Blaj să susțină financiar o echipă care nu este alcătuită din jucătoare din județul nostru.

Cu ce mă simt eu mândru de echipa din Blaj, dacă în lot nu sunt jucătoare de-ale noastre. Atunci hai să aducem în Alba, să finanțăm pe Real Madrid.

Nu ne permitem așa ceva, dar banii dați de la Consiliul Județean Alba de Ion Dumitrel au fost de 24 de miliarde de lei vechi pentru 2017-2018 și pentru 2018-2019, 28 miliarde de lei vechi.

Mai mult, nu am informația 100% , am înțeles că antrenorul echipei locuia într-o casă din Blaj, iar suma pe care o plătea clubul era 5000 de euro pe lună pentru chirie. Dacă suma nu este reală eu o să îmi cer scuze”, a declarat Ioan Lazăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zorro

    sâmbătă, 15.09.2018 at 17:17

    Dumneavoastră ați auzit cumva de cuvântul „competitiv”. Nu contează unde te-ai născut, ci ce știi să faci și mai important ce talent ai sau cât de mult te sacrifici pentru a te menține în formă. Dar, cum voi nenorociți de la putere ați distrus sportul, mai aveți tupeul nesimțit să și faceți gargară, când cineva a reușit să construiască o echipa top europeana!!! Rușine să îți fie ție!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax