Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, cere suspendarea negocierilor politice pentru noul guvern. Care este motivul

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut un anunț surprinzător, legat de negocierile din Coaliția de guvernare. 

El a transmis sâmbătă, prin intermediul unei postări pe rețelele socială că negocierile politice pentru viitorul guvern, pe care el ar urma să îl conducă, ”trebuie suspendate” până la rezolvarea grevei profesorilor și reforma pensiilor speciale.

”E clar că în acest moment agenda românilor nu mai coincide cu agenda politică, iar eu am promis că niciodată nu am să pun interesele politice mai presus de intereselor românilor.

De aceea, cred că în acest moment, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie rezolvarea solicitărilor sindicatelor, dar și restanța majoră privind reforma pensiilor speciale.

Până la rezolvarea acestor două priorități, orice negociere privind viitorul cabinet trebuie suspendată”, a declarat Ciolacu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 20.05.2023 at 12:48

    Ce faci mă ? Te-a anunţat păpusarul şef că au o problemă ? Nu tu, ei. Hai că aia cu greva va trece, dar pensiile speciale niciodată. Felicit USR-ul pentru introducerea în PNNR a tăierii pensiilor speciale. Dacă-l făceaţi voi, la aşa ceva nu vă dădea voie. A încăput ţara pe mâna unor dirijaţi din subteran. Şi de ăştia se scapă extrem de greu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax