Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Liderul PSD Marcel Ciolacu, după minivacanța petrecută în Dubai, de Ziua Națională: Timpul meu liber mă privește

Publicat

Marcel Ciolacu a răspuns marți, în cadrul unor declarații de presă, la întrebarea dacă a fost în Dubai de Ziua Națională. ”Cred că timpul meu liber mă privește”, a răspuns liderul PSD.

G4Media a scris în exclusivitate că șeful social-democraților a plecat în Dubai în minivacanța de Ziua Națională, împreună cu vicepremierul Sorin Grindeanu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, și de președinta Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol.

Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților, a transmis că gestul său nu trebuie interpretat.

”Nu e nici un semn” faptul că nu a participat alături de președintele Klaus Iohannis la recepția organizată la Palatul Cotroceni și a adăugat că are ”coaliția cu domnul Ciucă, nu cu domnul președinte”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a întors, duminică seara, cu o cursă de linie low cost, la economy, din vacanța de Ziua Națională a României, pe care și-a petrecut-o în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, scrie G4Media.

Acesta ar fi fost însoțit de un grup de lideri ai PSD.

Întrebat de G4Media.ro dacă excursia în Dubai este motivul neparticipării la evenimentul de la Cotroceni, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns sec: ”Nu”.

Ciolacu nu a răspuns însă și la întrebarea referitoare la momentul plecării în Dubai. În ciuda insistențelor, liderul PSD nu a mai revenit cu lămuriri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax