Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, în autoizolare. Ar fi intrat în contact cu mai mulți membri de partid infectați cu COVID-19

Publicat

Marcel Ciolacu, liderul PSD, s-a autoizolat miercuri după ce zilele trecute a fost în județul Sălaj, unde ar fi interacționat cu mai mulți lideri ai partidului care ulterior au fost confirmați pozitiv pentru COVID-19. 

De asemenea, Ciolacu a mers în de dimineață și și-a făcut un test pentru coronavirus. Acesta nu prezintă simptome ale unei posibile infectări, dar va sta în autoizolare până la primirea rezultatelor testelor.

Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au fost internați în spital. Ei s-au simțit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital, notează știripesurse.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax