Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIDL, sancționat pentru aglomerația din magazinul recent deschis la Alba Iulia. Nu s-a respectat distanțarea socială

Publicat

Reprezentanții magazinului LIDL, din centrul Municipiului Alba Iulia, au fost sancționați vineri seara de polițiștii din Alba din cauza faptului că nu au fost respectate măsurile de distanțare socială în interiorul market-ului. 

Mai exact, potrivit IPJ Alba, în urma unui control desfășurat în jurul orei 18.00, în magazinul deschis de două zile, un echipaj de poliție a descoperit că nu au fost respectate condițiile de distanțare socială în interiorul magazinului, iar societatea a fost sancționată contravențional conform Legii 55/din 2020.

”A fost aplicată sancțiune contravențională cu avertisment, societatea fiind la prima abatere”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

De asemenea, aceștia au mai transmis că vor monitoriza modul în care sunt respectate regulile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. kretz

    vineri, 06.11.2020 at 20:57

    ce batjocura „de alba”. cateva mii de locuitori ai judetului au fost amendati drastic de politie in ultimele sapatamani pt ca nu purtau masca ori n-o purtau corect – amendati pe bună dreptate – iar un ditamai marketul primeste doar un avertisment care n-are nici un fel de efect financiar. cica ar fi la prima abatere, ca si cum oamenii simplii ar fi fost recidivisti inraiti. ce sa mai vorbim de pericol mult mai mare generat de aglomeratia intr-un spatiu strâmt unde toti se muta la aceleasi raioane comparat cu un om care trece pe strada fara masca

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax