Connect with us
Publicitate

SPORT

Liga a III-a: A bătut (A)vântul, la Zlatna. Trupa lui Dorel Mureșan a pierdut, cu 2-0, jocul cu formația din Reghin

Publicat

CS Zlatna a disputat vineri după-amiază meciul din runda a IV-a, cu Avântul Reghin, joc pe care trupa pregătită de Dorel Mureșan l-a pierdut cu 2-0, chiar dacă la pauză tabela indica 0-0.

Dorel Mureșan nu a  mai reușit o minune vineri, când echipa lui a fost răpusă cu 2-0 de Avântul Reghin. Golurile partidei au fost marcate de Bucin și Fulop, în minutele 73, respectiv 90. Zlatna a cedat pe final jocul cu liderul la zi a Ligii a III-a, Seria a VI-a.

Jocul de vineri nu a făcut nimic altceva decât să confirme cele spuse de antrenorul ”aurarilor”. Acesta preciza faptul că echipa lui este în urmă cu pregătirea fizică, iar acest lucru s-a văzut pe teren vineri, când echipa lui Mureșan a pierdut pe final, încasând ambele goluri în ultimele 20 de minute.

Dorel Mureșan a folosit la jocul cu Avântul Reghin, următoarea formulă: Budai – Marian, Al. Man, Cecălăcean, Mânecan, Kiraly (cpt.), Sucală (59, Farcaş), V. Dârjan (62, Rusu), Anca, Arsenie (30, Andrea), P. Brie (78, R. Brie). Pe bancă Cocârcă, Drăgan şi Ungureanu;

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax