Connect with us
Publicitate

SPORT

Liga a III-a: CS Zlatna – Gaz Metan Mediaş II 2-1 (1-1)

Publicat

Divizionara terță, CS Zlatna s-a impus, vineri, în fața grupării Gaz Metan Mediaș II cu scorul de 2-1, după ce, la pauză, tabela indica 1-1. Mihai Dăscălescu nu a mai repetat experiența din etapa trecută și a introdus în teren echipa care a obținut majoritatea punctelor din acest sezon.

Avea să fie 1-0 pentru  CS Zlatna, în minutul  21, când Paul Munteanu a reușit un gol superb, iar trupa lui Dăscălescu a preluat conducerea. Veteranul Boaru, de la oaspeți a restabilit egalitatea pe tabelă. Acesta l-a învins pe Ovidiu Barna, în  minutul 35. Golul victoriei zlătnene a fost marcat de Olimpiu Bucur. Acesta a împins mingea în poartă, din apropiere, după ce Paul Munteanu a tras un șut la vinclu, însă mingea nu a intrat în poartă. ”Am întâlnit o echipă solidă, cu jucători experimentați, o echipă dificilă, consider meritat succesul nostru, echipa a jucat și-a creat ocazii, repet, este un succes meritat. Aceste trei puncte erau importante, pentru că runda următoare noi o să stăm și în acest fel nu vom pierde plutonul”, a declarat antrenorul principal de la CS Zlatna, Mihai Dăscălescu.

CS Zlatna a intrat în teren în următoarea formulă: Barna- Dîrjan, Man, Toma (cpt), Avram – Ol. Bucur (85, Gavrilă), Cos. Sîmtion (72, Kiraly), P. Ciucă, A. Ianc (76) – P. Munteanu, A. Câmpean (69, Bratu).

CS Zlatna a acumulat 16 puncte după succesul de vineri și va putea sta liniștită în etapa următoare, pentru că echipele care vor juca etapa următoare nu vor putea pune în pericol „scaunul” grupării din Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax