Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTBAL LIGA A IV-a: Derby încins sub Drăgana. CSO Cugir – Viitorul Sântimbru, 0-0 (0-0)

Publicat

Sub privirile a aproximativ 100 de spectatori, CSO Cugir a încheiat nedecis, 0-0, sâmbătă, cu Viitorul Sântimbru, un meci ce părea a fi la discreția cugirenilor, care, înaintea acestei etape, ocupau fotoliul de lider.

Meciul a fost la discreţia gazdelor, care au controlat jocul de la un capăt la celălalt, ratând însă cu seninătate ocazii bune de a marca. În timpul partidei, dar şi la finalul acesteia gazdele au reclamat un gol anulat, dar şi un henţ, ambele petrecându-se în aceeaşi fază, însă arbitrul nu s-a lăsat impresionat.

Partida nu a fost  deloc una liniștită, pe finalul meciului fiind înregistrate unele incidente, Pe marginea terenului, au avut loc altercaţii între jucãtori şi staff-urile celor două echipe. Aceste incidente au continuat şi la finalul meciului, pe tunelul care duce la vestiare.

Trupa pregătită de Fane Fogoroși a avut  nevoie de escorta poliției pentru a părăsi orașul. Ştefan Fogoroşi, tehnicianul oaspeţilor, s-a declarat mulțumit de jocul prestart, de echipa pe care o pregătește. ”O echipă gazdă bună și care îşi meritã poziţia din clasament”, a declarat Fane Foroși, antrenor principal Viitorul Sântimbru.

Arbitrii jocului de la Cugir au fost Valentin Drăgan (Aiud), ajutat la cele două „tușe” Andrei Benke (Alba Iulia), Rareș Mulea (Aiud), iar observatorul acestei partide a fost Mircea Lencu (Alba Iulia).

Cei doi tehnicieni au mizat pe următoarele distribuții:

CSO Cugir: Cimporescu – Haidiner, Şuvaina, G. Schiau, Clăpan, G.Goronea, Ad. Dan, D. Grozav, Iovănescu, Isac (65, R. Şandru), Antrenor: Cătălin Paşcanu.

Viitorul Sântimbru: Conţiu, Herepean, E. Hălălae, Cătălina, C. Hălălae, Aldea, Ruscă, Stan, Puşcaş (70, Seliuc), I. Creţiu, Bratima (83, Bălţatu), Pisoiu (90, Dumbra). Antrenor: Ştefan Fogoroşi.

Text şi foto: Sorin GIURCA, corespondent Cugir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sintimbru

    duminică, 10.04.2011 at 17:13

    Domnilor care ati scris articolul, la ce meci v-ati uitat? Cugirul a ratat cu seninatate doar ocazia de a ne baga pe toti in spital, ca pe teren….ocazii ZERO! N-au avut unde si le crea fiindca am stat prea bine in teren! Poate aveti tangenta si cu cei de la Informatia de Alba, ca la un moment dat ii tamaiau prin ziar pe cei de la CSO Cugir de ziceai ca-s Barcelona! Deh, ce nu face un gratar si o bere dintr-un ziarist?

  2. Sintimbru

    duminică, 10.04.2011 at 17:16

    Si hotarati-va cum a fost (totusi) meciul, ca-n prima fraza „parea a fi” si in a 2-a fraza chiar „a fost” (la discretia gazdelor)…
    Ma repet, e doar parerea voastra despre meci, sau a celor care-au dat berea si gratarul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax