Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liga Studenților din Alba Iulia organizează prima petrecere pentru boboci și studenți „Erasmus”

Publicat

Studenții se pregătesc de o petrecere organizată de membrii Ligii Studenților din cadrul Universității din Alba Iulia. Este vorba despre „Boboc Party” şi „Erasmus Welcome”, ce se vor desfăşura marţi seara, în Clubul „Stage”.

Boboc Party este petrecerea de întâmpinare a studenţilor, în cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Într-o atmosferă de distracţie, tinerii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu orașul şi cu colegii. Tot marți seară se desfăşoară și „Erasmus Welcome”, ce-i va reuni pe studenţii incluşi în Programul „Erasmus”, care vor socializa cu restul comunităţii.

Party-ul începe de la ora 21.00, intrarea va fi liberă, iar organizatorii promit multe surprize celor care vor alege petrecerea de bun venit a studenților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. CLUB STAFF

    miercuri, 19.10.2011 at 23:08

    PREA MULT RIDICATI IN SLAVI ACEST CLUB . SONORIZAREA e slaba , dj-ii si luministii la fel . pacat de aspectul clubului .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax