Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia face înscrieri în organizație

Publicat

Unica organizație care reprezintă studenții din Alba Iulia, Liga Studenților face recrutări de noi membri, astfel că atât bobocii cât și studenții din anii mai mari sunt aşteptaţi să se înscrie. Liderul Ligii, Ludmila Cernomoreț susține că fiecare student are astfel șansa de a face și altceva, pe lângă cursuri și seminarii.

Prezenți la deschiderea anului universitar, membrii Ligii Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (LSUA) au oferit bobocilor o revistă ”InfoBoboc”, iar aceasta cuprindea informații ajutătoare pentru studenții de anul I, precum și recomandări de locuri în care studenții să-și petreacă sau nu timpul liber. ”Pentru fiecare student din anul I, prima zi din acest an de studiu este cu atât mai specială cu cât aceștia primesc foarte multe informații despre primii pași în cadrul Universității, prin cadrul revistei InfoBoboc. Tot în această perioadă noi recrutăm studenți  atât de anul I, cât și din anii mai mari, pentru a îi înscrie în LSUA”, a declarat președintele LSUA, Ludmila Cernomoreț.

Au reînviat Radio ”Campus”

Tot cu ocazia primei zile de facultate, din noul an, membrii LSUA au reactivat postul de radio „Campus”. În cadrul acestuia va putea fi posibilă difuzarea de muzică în pauze, iar unii membri au promis realizarea de emisuni. ”Radio Campus a fost reînviat de noi, în aceste zile. Totul a fost posibil cu sprijinul universității, căreia îi mulțumim pe această cale”, a mai spus Ludmila Cernomoreț.

În perioada imediat următoare, vor fi organizate câteva evenimente dedicate studenților de anul I: Treasure Hunt (vânătoarea de comori), ocazie cu care  bobocii vor putea cunoaște orașul, Boboc Party și Balul Bobocilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax