Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Limita de viteză în localități ar putea crește la 70 km/h, pe drumurile europene modernizate. Propunere făcută de un senator

Publicat

politie

masina politie radar monitorizare trafic Un senator solicită ministrului Transporturilor și ministrului de Interne creșterea limitei vitezei maxime de circulație a autovehiculelor prin localități la 70 km/h.

„Senatorul PSD Sorin Bota solicită ministrului Transporturilor, precum și ministrului de Interne, în calitate de principali factori decidenți cu privire la traficul rutier din România, emiterea unui ordin comun prin care pe drumurile europene modernizate, viteza de circulație prin localități să fie aceeași, de 70 km/ h, și nu într-un județ să fie 70 km / h, iar în altul de 50 km/h”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de cabinetul senatorului.

Sorin Bota a susținut că „dacă am fost în stare să construim autostrăzi, măcar să gestionăm corect fluența traficului rutier prin România”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax